Sådan slår du Auto-Shazam fra på iPhone 5

har du nogensinde Shazam lavet en sang for at finde ud af, hvad det var, kun for at lukke appen og se en rød bjælke øverst på skærmen? Dette sker, når Auto-indstillingen er aktiveret i Shazam-appen. Dette kan være nyttigt, hvis du vil give Shazam tilladelse til automatisk at identificere musik eller tv-shows, men du foretrækker måske at stoppe Shazam-appen, når du vælger at lukke den.

Trinnene i denne artikel hjælper dig med at finde den enkle mulighed, som du skal slå fra, så Shazam auto-detekteringsfunktionen ikke længere fungerer.

Slå Auto-Detect fra i Shazam

Trinnene i denne artikel blev skrevet ved hjælp af en iPhone 5 i iOS 8, med den nyeste version af Shazam-appen på det tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet.

Denne artikel vil antage, at den røde bjælke allerede er synlig øverst på din skærm, som på billedet nedenfor.

Trin 1: Åbn Shazam app.

Trin 2: Tryk på Shazam knappen nederst på skærmen.

Trin 3: Tryk på knappen til højre for Auto øverst til højre på skærmen. Autofunktionen er slået fra på billedet nedenfor.

Nu vil du være i stand til at lukke Shazam-appen uden at se den røde bjælke øverst på din skærm, hvilket indikerer, at appen stadig lytter efter musik eller tv.

En anden måde, hvorpå du kan lukke en app, der stadig kører, er med app-omskifteren. Lær, hvordan du lukker en app ved hjælp af denne metode, hvis noget bare bliver ved med at køre, som en app, der giver dig retninger.