Sådan sætter du emojis i en iPhone-besked

Næsten alle bruger emojis, når de sender tekstbeskeder, men det er ikke noget, du kan gøre på din iPhone som standard. Du skal tilføje emoji-tastaturet til din enhed, så det er tilgængeligt via appen Beskeder. Det er gratis at udføre denne handling, så du behøver ikke at betale noget ekstra for at få adgang til den, men du skal følge et par korte trin for at få den til at begynde at virke.

Når du har installeret emoji-tastaturet ved hjælp af vores trin nedenfor, vil du være i stand til at åbne din Beskeder-app og begynde at tilføje emoji-ikoner til dine beskeder. Vi vil også vise dig, hvordan du gør dette, så du er klar til at begynde at tilføje emojis til dine tekstbeskeder, når du er færdig med at udføre trinene i denne vejledning.

Tilføjelse af en emoji til en iPhone-tekstbesked

Disse trin blev skrevet med en iPhone 6 Plus i iOS 8.1.2. De nøjagtige trin kan variere for tidligere versioner af iOS.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og vælg Tastatur mulighed.

Trin 4: Vælg Tastatur mulighed øverst på skærmen.

Trin 5: Tryk på Tilføj nyt tastatur knap.

Trin 6: Rul ned og vælg Emoji mulighed.

Trin 7: Tryk på Hjem knappen under din skærm for at forlade menuen, og tryk derefter på Beskeder ikon for at starte appen.

Trin 8: Tryk inde i tekstmeddelelsens brødtekstfelt, og tryk derefter på globusikonet.

Trin 9: Naviger gennem de forskellige emoji-muligheder ved at stryge til venstre og højre på den grå sektion eller ved at trykke på de forskellige ikoner nederst på skærmen. Du kan indsætte en emoji ved blot at trykke på den emoji, du vil bruge.

Du kan vende tilbage til det almindelige tastatur ved at trykke på globusikonet igen.

Hvis du beslutter dig for, at du ikke længere ønsker at bruge emoji-tastaturet, eller hvis du har installeret et andet tastatur, som du ikke ønsker, så lær, hvordan du sletter et installeret tastatur fra din iPhone.