Sådan viser du batteriprocent på iPad 2

Batteritiden på iPad 2 er fremragende, og du vil opleve, at du ofte får op til 10 timers batteritid på en enkelt opladning. Desværre er den resterende batterilevetid angivet med et batteriikon, der er delvist fyldt, baseret på mængden af ​​resterende levetid. Denne metode, som Apple bruger til at vise batteriprocenten på iPad 2, er upræcis og giver dig ikke en specifik idé om, hvor meget batterilevetid der er tilbage. Heldigvis er det også en konfigurerbar indstilling, hvilket betyder, at det er muligt at se batteriprocenten på iPad 2 som en numerisk værdi.

Sådan får du vist batteriprocent på iPad 2

Batterilevetiden på en mobil enhed er et af de vigtigste aspekter af den enhed, fordi dens produktivitet og anvendelighed afhænger af, at du har friheden til at bevæge dig rundt. Hvis din enheds batterilevetid slutter for tidligt, er du bundet til en stikkontakt, mens du venter på, at den oplades, hvilket fjerner en af ​​hovedårsagerne til, at du har enheden. Ved at få en så præcis aflæsning af resterende opladning som muligt, kan du sikre, at du ikke uventet løber tør for strøm. Da en numerisk værdi er mere nyttig af denne grund, er det en god idé at lære, hvordan du slår batteriprocenten til på iPad.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Vælg Generel mulighed i venstre side af skærmen.

Trin 3: Tryk på Brug knappen i højre side af skærmen.

Trin 4: Rul til bunden af ​​skærmen, og flyt derefter skyderen til højre for Batteriprocent til position.

Du kan også justere indstillingerne på din iPhone 5 for at få vist batteriprocenten.

Hvis du har tænkt på at opgradere til en nyere iPad, eller hvis du har overvejet at købe en som gave, kan du overveje iPad Mini eller iPad med Retina-skærm. Du kan klikke på et af nedenstående links for at tjekke priser eller læse anmeldelser fra ejere.