Sådan bruger du Google Cloudprinter på iPhone 5

Google Chrome browser-appen på iPhone 5 er blevet opdateret til at inkorporere Google Cloud Print-funktionen. Det betyder, at hvis du er logget ind på Google Chrome-browseren på en computer og bruger den samme Google-konto på din iPhone 5, kan du udskrive fra din iPhone 5 til en printer, der er tilsluttet din computer. Det er en fantastisk funktion og et alternativ til Apples AirPrint, og det er meget nemt at bruge fra Google Chrome browser-appen på iPhone 5.

Brug af Google Cloud Print på iPhone 5

Denne vejledning vil kræve, at du har den seneste version af Chrome-appen installeret på din iPhone 5, og at du er logget ind på den med den samme Google-konto, som du bruger på en computer, der har aktiveret Cloud Print. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du følge trinene i denne artikel for at lære, hvordan du konfigurerer Google Cloud Print på din computer. Så når du har opdateret Chrome på din iPhone og opsat Cloud Print på en computer, er du klar til at gå i gang.

Trin 1: Start Chrome-appen, og naviger derefter til den webside, du vil udskrive.

Trin 2: Tryk på ikonet med de tre vandrette bjælker øverst på skærmen.

Trin 3: Vælg Print mulighed nær bunden af ​​menuen.

Trin 4: Vælg Google Cloudprinter mulighed.

Trin 5: Vælg den printer, som du vil sende den aktuelle webside til.

Trin 6: Tryk på den blå Print knappen øverst på skærmen.

Har du overvejet at anskaffe dig en tablet, men iPad'en ser ud til at være dyr? iPad Mini er en god mulighed, og mange foretrækker den mindre størrelse. Klik på linket nedenfor for at tjekke funktionerne i iPad Mini, eller læs anmeldelser fra ejere.