Sådan opretter du en emoji-genvej på en iPhone 6

Bruger du mange emojis, når du tekster eller skriver på din iPhone, og du finter, at det er trættende konstant at søge efter dem? Der er en vej rundt om dette problem, hvis du udnytter de genveje, du kan gemme på dit tastatur.

En iPhone-tastaturgenvej består af en række bogstaver, som, når de indtastes, automatisk vil blive erstattet af en anden sætning. Heldigvis kan disse sætninger indeholde emojis, hvilket betyder, at du kan skrive en række bogstaver og få dem til at forvandle til en specifik serie af emojis. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du opretter en af ​​disse genveje.

Opret en genvej til en specifik Emoji (eller Emojis) i iOS 8

Trinnene i denne artikel blev skrevet ved hjælp af en iPhone 6 Plus i iOS 8.4. Disse trin fungerer for andre iPhone-modeller, der kører iOS 7 eller nyere.

Du kan bruge genveje i enhver app, hvor du har adgang til tastaturet. Indtast blot genvejskombinationen efterfulgt af mellemrumstasten, og din iPhone erstatter denne genvej med de tegn, du angiver.

Det er bedst at bruge en kombination af taster til genvejen, som du ellers ikke ville skrive. For eksempel bruger jeg "wsx" som min genvej nedenfor. Jeg kan ikke forestille mig et tidspunkt, hvor jeg ellers skulle bruge den serie af bogstaver, så det er en praktisk mulighed.

  • Trin 1: Åbn Indstillinger menu.
  • Trin 2: Vælg Generel mulighed.
  • Trin 3: Rul ned og vælg Tastatur mulighed.
  • Trin 4: Tryk på Genveje knap.
  • Trin 5: Tryk på + knappen i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Trin 6: Indtast genvejen, som du vil indtaste i Genvej feltet, og indtast derefter de emojis, som du ønsker at erstatte denne sætning med i Udtryk Mark. Tryk på Gemme knappen, når du er færdig.

Du kan nu åbne tastaturet i en app som Mail eller Beskeder, og skriv derefter din genvej efterfulgt af et mellemrum, og din iPhone erstatter den med genvejen.

Har du oprettet en genvej, som du ikke bruger, eller en som er et problem? Denne artikel viser dig, hvordan du sletter en tastaturgenvej på din iPhone.