Sådan rydder du alle tabulatorstop i Word 2013

Standardfaneadfærden i Microsoft Word 2013 er for en faneplacering på hver halve tomme. Men behovene for dit dokument kan diktere, at denne faneplacering ikke er ideel, hvilket får dig til at oprette dine egne tilpassede tabulatorstop. Men hvis du senere opdager, at dine tilføjede tabulatorstop ikke er nyttige, eller hvis du arbejder på et dokument, der har tabulatorstop på plads, så leder du muligvis efter en metode til hurtigt at slette alle de tabulatorstop, der er blevet tilføjet til dokumentet.

Heldigvis har Microsoft Word 2013 en fanemenu, hvor du kan oprette og fjerne tabulatorstop i dit dokument. Du kan endda slette alle de tilpassede tabulatorstop på én gang ved at markere hele dokumentet og derefter rydde alle tabulatorstop, der er blevet anvendt på den valgte tekst.

Sletning af alle tabulatorstop fra et dokument i Word 2013

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du rydder alle tabulatorstop, der er blevet tilføjet til det dokument, der i øjeblikket er åbent i Microsoft Word 2013.

  1. Åbn dit dokument i Microsoft Word 2013. Tabulatorstop er sat på dokumentniveau, så du skal åbne det dokument, der indeholder de tabulatorstop, som du ønsker at rydde.
  2. Klik et sted inde i dokumentet, og tryk derefter på Ctrl + A på dit tastatur for at vælge hele indholdet af dokumentet.
  3. Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.
  4. Klik på den lille Afsnitsindstillinger knappen i nederste højre hjørne af Afsnit sektion af navigationsbåndet.
  5. Klik på Faner knappen i nederste venstre hjørne af vinduet.
  6. Klik på Slet alt knappen for at slette tabulatorstoppene, og klik derefter på Okay knappen for at lukke vinduet.

Vil du fjerne al den formatering, der er blevet anvendt på et udvalg af tekst i et Word-dokument? lær, hvordan du rydder al formatering i Word 2013 og gendanner dit dokumentindhold til dets standardstil.