Sådan indsætter du et Excel-regneark i Powerpoint 2013

Excel-regneark kan være en effektiv måde at kommunikere data på i en Powerpoint-præsentation, men at skifte mellem flere filer er ikke en ideel løsning. Heldigvis kan du indsætte et Excel-regneark direkte i et diasshow i Powerpoint 2013.

Vores guide nedenfor vil lede dig gennem trinene til at tilføje et Excel-regneark til et dias som et objekt, så dataene vises direkte som en del af diasshowet.

Tilføj et Excel-regneark til et Powerpoint 2013-dias

Trinene i denne artikel viser dig, hvordan du tilføjer et eksisterende Excel-regneark til et tomt dias i din Powerpoint 2013-præsentation. Hvis du blot ønsker at oprette et tomt regneark på et Powerpoint-dias, kan du gøre det ved at klikke på Indsæt fanen, derefter Bord knappen og derefter klikke på Indsæt Excel-regneark mulighed.

Sørg for, at det regneark, du vil bruge, er gemt som det aktive ark i din projektmappe. Det kan du gøre ved at vælge fanen regneark nederst i vinduet, så det er det synlige ark i Excel, og derefter gemme Excel-filen sådan. Trinene nedenfor vil lede dig gennem processen med at tilføje et Excel-regneark, som du har gemt som en fil på din computer.

  1. Åbn din præsentation i Powerpoint 2013.
  2. Vælg det dias, hvor du vil tilføje Excel-regnearket.
  3. Klik på Indsæt fanen øverst i vinduet.
  4. Klik på Objekt knappen i Tekst sektion af båndet øverst i vinduet.
  5. Klik på Opret fra fil mulighed, og klik derefter på Gennemse knap.
  6. Find det Excel-regneark, du vil føje til dit diasshow, og klik derefter på Okay knap.
  7. Klik på Okay knappen, når du er færdig med at tilføje regnearket til din præsentation. Hvis du ønsker at kunne foretage ændringer i Excel-regnearket og få dem afspejlet i Powerpoint-dias, så tjek Link mulighed. Bemærk dog, at du bliver nødt til at dele Excel-filen sammen med Powerpoint-præsentationen, hvis du ønsker, at andre skal kunne se den. Hvis dataene i regnearket er endelige, behøver du ikke at markere linket, og du skal heller ikke dele Excel-filen sammen med Powerpoint-præsentationen.

Har du brug for at dele et dias af en præsentation med nogen, men du vil ikke sende hele filen? Lær, hvordan du e-mailer et individuelt dias i Powerpoint 2013 ved at gemme det dias som et billede.