Hvor er indstillingen Stavekontrol på min iPad?

Stavekontrollen på iPads og iPhones kan være meget nyttig, hvis du har svært ved at skrive præcist på din mobilenhed. Når et ord er stavet forkert, vil iOS-enheden understrege det med rødt. Du kan derefter trykke på det understregede ord og vælge fra nogle få muligheder, som enheden selv mente.

Men stavekontrollen er noget, der kan aktiveres eller deaktiveres til enhver tid, så du kan finde dig selv på jagt efter indstillingen. Men når du finder menuen, hvor den skal være placeret, er indstillingen der ikke. Indstillingen Check Stave kan skjules, når en anden relateret mulighed også er slået fra, så vi bliver nødt til at aktivere den for at få adgang til stavekontrollen. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du gør dette.

Sådan får du vist indstillingen "Stavekontroller" på iPad-tastaturmenuen, hvis den mangler

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPad 2 i iOS 9.3. Disse trin forudsætter, at du ønsker at aktivere iPad-stavekontrollen, men at muligheden for at gøre det ikke er synlig i menuen, hvor den skal være placeret.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Vælg Generel fra kolonnen i venstre side af skærmen.

Trin 3: Rul ned i højre kolonne og vælg Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Autokorrektion at tænde den. Bemærk, at du vil være i stand til at slå automatisk korrektion fra senere, hvis du ikke vil bruge det, men midlertidigt at aktivere det nu er påkrævet, hvis du vil ændre indstillingen for stavekontrol.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for Kontroller stavning mulighed, der nu skulle være synlig. Indstillingen aktiveres, når der er grøn skygge omkring knappen. Den er tændt på billedet nedenfor. Nu hvor Kontroller stavning indstillingen er aktiveret, kan du slukke for Autokorrektion mulighed, hvis du ønsker det. Indstillingen Kontroller stavning forbliver synlig, hvis den er slået til.

Læser eller ser du noget på din iPad, der ville se bedre ud i liggende retning, men din iPad vil ikke rotere? Lær, hvordan du aktiverer eller deaktiverer orienteringslåsen, så du kan skifte mellem stående og liggende retning efter behov.