Overstreget tekst i Excel 2013

Nogle gange har du nogle oplysninger i dit regneark, som du ikke tror, ​​du får brug for, men som du ikke er helt klar til at fjerne. Dette er den perfekte situation til at lære at bruge overstreget tekst i Excel, også kendt som "gennemstregning". Dette er en tekstformateringsmulighed, der ligner fed eller kursiv tekst. Men overstregning af tekst har den ekstra fordel, at læseren ved, at informationen ikke skal tages i betragtning.

Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du vælger en celle i et regneark og derefter tegner en linje gennem al teksten i den pågældende celle. Du kan også vælge at vælge flere celler eller endda hele arket. Uanset hvad, vil resultatet blive overstreget tekst i dine celler.

Sådan overstreges tekst i Excel 2013

Trinene i denne artikel vil vise dig hvordan man får overstreget tekst i Excel 2013. Hvis du gerne vil gøre det modsatte og fjerne stregeffekten fra dine data, så læs denne artikel.

Trin 1: Åbn regnearket, der indeholder den tekst, du vil strege over.

Trin 2: Klik på en celle, der indeholder data, som du vil strege ud.

Trin 3: Klik på fanen Hjem øverst i vinduet, og klik derefter på Skrifttypeindstillinger dialogknappen i nederste højre hjørne af Skrifttype afsnit i båndet. Alternativt kan du højreklikke på markeringen og derefter klikke Formater celler, og vælg Skrifttype fanen.

Trin 4: Marker afkrydsningsfeltet til venstre for Gennemstreget, og klik derefter på Okay knap.

Teksten i de celler, du tidligere valgte, skal nu være streget over med en streg igennem den.