Sådan installeres en ny skrifttype til Word 2010

Skrifttyper er en meget vigtig del af et dokument, især når den visuelle præsentation af dokumentet spiller en stor rolle i dets appel. Så hvis du oplever, at de skrifttyper, der er tilgængelige for dig i programmet, mangler, så er du sandsynligvis gået på jagt efter måder at tilføje skrifttyper til Word 2010.

Men Microsoft Word 2010 har ikke en mulighed for at tilføje en ny skrifttype fra programmet. Dette skyldes, at skrifttyper til Microsoft Word 2010 er dem, der er blevet installeret direkte i Windows 7. Derfor, hvis du vil installere en ny skrifttype til dit Microsoft Word 2010-dokument, så skal du installere den gennem Windows 7-grænsefladen. Vores guide nedenfor vil lede dig gennem processen med at tage en downloadet skrifttypefil og få adgang til den i Word 2010.

Installation af nye skrifttyper til Word 2010 i Windows 7

Trinene i denne artikel er skrevet til Windows 7-brugere. De samme trin fungerer også for Windows Vista og Windows 8. Bemærk, at denne artikel ikke viser dig, hvordan du downloader skrifttyper direkte til Word. Denne vejledning vil installere skrifttypen i Windows 7, som efterfølgende vil gøre den tilgængelig i Word 2010.

Vi antager, at du allerede har den skrifttype, du vil bruge, på din computer. De fleste skrifttyper kommer i en zip-fil, så vi vil inkludere trin, der viser, hvordan skrifttypefilen udpakkes. Hvis du ikke allerede har den skrifttype, du vil bruge, så kan du downloade en fra et websted som dafont.com eller 1001freefonts.com.

Du bør også lukke Word 2010, før du installerer skrifttypen, ellers vil den ikke være tilgængelig, før du har genstartet programmet. Husk at gemme dit dokument inden du lukker programmet!

Trin 1: Find zip-filen, der indeholder den skrifttype, du vil installere.

Trin 2: Højreklik på filen, og klik derefter Udtræk Alle.

Trin 3: Bekræft, at boksen til venstre for Vis udpakkede filer, når de er færdige er markeret, og klik derefter på Uddrag knappen i nederste højre hjørne af vinduet.

Trin 4: Højreklik på skrifttypefilen i denne mappe (ikonet skal være et hvidt rektangel med et A på, og det er sandsynligvis en TrueType-skrifttypefil), og klik derefter på Installere knap. Du vil derefter se et pop op-vindue, der indikerer, at skrifttypen er ved at blive installeret. Bemærk, at hvis der er flere skrifttyper i denne mappe, skal du muligvis installere hver af disse skrifttyper separat for at tilføje skrifttyperne til Word 2010.

Trin 5: Åbn Word 2010 efter skrifttypefilen er blevet installeret, og du vil være i stand til at vælge den fra din liste over skrifttyper. Du behøver ikke tage yderligere muligheder for at importere skrifttypen til Word. Det burde allerede være på den rigtige placering. Bemærk, at skrifttyperne i Word 2010's liste vises i alfabetisk rækkefølge.

Bemærk, at efter du har fulgt disse trin for at tilføje en skrifttype til Word, vil skrifttypen også være tilgængelig i andre programmer, der bruger Windows 7-skrifttypeopbevaringen. Dette omfatter andre Office-programmer som Excel, Powerpoint eller Outlook, såvel som ikke-Microsoft-produkter, såsom Adobe Photoshop.

Hvis du bruger en usædvanlig skrifttype og deler Word-filen med en anden, kan de muligvis ikke se den korrekt, hvis de ikke har den samme skrifttype på deres computer. En måde at undgå dette på er at indlejre skrifttypefiler i dit Word-dokument. Denne artikel forklarer hvordan.