Sådan sletter du en app på Apple Watch

Apps vises på dit Apple-ur på grund af en funktion kaldet Automatisk appinstallation. Ikke alle iPhone-apps har en kompatibel Watch-app, så antallet af apps på uret vil højst sandsynligt være lavere end antallet af apps på din iPhone, men du kan stadig ende med Apple Watch-apps, som du ønsker at afinstallere.

Du er måske allerede bekendt med, hvordan du sletter en app på en iPhone, og processen for at gøre det på et Apple Watch er meget ens. Du kan følge vores guide nedenfor, hvis der er en app på dit Apple Watch, som du gerne vil slette.

Sådan fjerner du en Apple Watch-app

Trinnene i denne artikel udføres direkte fra Apple Watch. Du behøver ikke bruge Watch-appen på iPhone for at fuldføre disse trin. Ikke alle apps på dit Apple-ur kan slettes. De apps, der ikke kan slettes, er de apps, der blev installeret på enheden som standard.

Trin 1: Tryk på kroneknappen på siden af ​​dit Apple Watch for at komme til appens startskærm.

Trin 2: Find den app, du vil slette, og tryk og hold derefter på den app, indtil den er lille x vises i øverste venstre hjørne af ikonet. Hvis der ikke vises et x på app-ikonet, kan det ikke slettes.

Trin 3: Tryk på den lille x på den app, du ønsker at afinstallere.

Trin 4: Tryk på Slet app knappen for at bekræfte, at du ønsker at fjerne appen fra dit Apple Watch.

Bruger du Apple Watch til at køre, men lytter du til musik via din iPhone? Lær, hvordan du synkroniserer en afspilningsliste direkte til Apple Watch, og brug Bluetooth-hovedtelefoner til at lytte til musik gennem uret.