Sådan ændres tastaturrækkefølgen på en iPhone

iPhone kommer som standard med en masse tastaturmuligheder. Du kan installere flere tastaturer på andre sprog, så kan du trykke på globus- eller ABC-ikonet på tastaturet for at skifte mellem de forskellige tastaturer.

Men det er fuldt ud muligt at have mere end to tastaturer på din iPhone, selvom du kun taler ét sprog. Og det kan være kedeligt at cykle gennem et mindre brugt tastatur på en regelmæssig basis, så du leder måske efter en måde at ændre rækkefølgen af ​​tastaturerne på din iPhone. Vores guide nedenfor viser dig, hvor du skal gå hen i menuen Indstillinger for at opnå dette.

Skift rækkefølgen af ​​dine tastaturer på din iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført med en iPhone 7 Plus i iOS 10.2.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Tastatur vare.

Trin 4: Tryk på Tastaturer knappen øverst på skærmen.

Trin 5: Tryk på Redigere knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 6: Tryk på de tre linjer i højre ende af et af de listede tastaturer, og træk derefter tastaturet til den ønskede rækkefølge på listen. gentag denne proces for ethvert andet tastatur, du ønsker at flytte. Tryk på Færdig knappen øverst til højre på skærmen.

Hvis du nu trykker og holder på globusikonet nederst til venstre på skærmen, vil dine tastaturer blive vist i den rækkefølge, du lige har angivet. Derudover vil et tryk på globusknappen i stedet for at holde på den, gå gennem dine tastaturer i den rækkefølge, du har valgt.

Er der oplysninger, der ville være nemmere at arbejde med, hvis du kunne kopiere og indsætte fra tidligere noter, tekstbeskeder, e-mails eller websider? Lær, hvordan du kopierer og indsætter på iPhone og gør det lidt nemmere at udføre nogle opgaver på din enhed.