Sådan fjerner du en header i Word 2013

Sidst opdateret: 20. januar 2017

Header-sektionen i et Microsoft Word-dokument er det ideelle sted at indsætte sidetal og andre vigtige oplysninger om et dokument, da enhver information i headeren vil blive gentaget på hver side. Men du skal muligvis lære, hvordan du sletter en overskrift i Word, hvis de oplysninger, der i øjeblikket udfylder dokumentets overskriftssektion, enten er forkerte eller unødvendige.

Heldigvis er det at fjerne information fra dokumenthovedet noget, der kan opnås med blot et par korte trin, så fortsæt med at læse vores artikel nedenfor for at lære hvordan.

Sletning af en header i Word 2013

Trinnene i denne artikel vil antage, at du har et Word-dokument, der allerede indeholder en header, og at du vil slette denne header. Overskriftssektionen i et Word-dokument gentages øverst på hver side, så du behøver kun at slette overskriften i dit Word-dokument på en af ​​siderne, så vil den ændring gælde for hver anden side i dokumentet.

Trin 1: Åbn dit dokument i Microsoft Word 2013.

Trin 2: Find sidehovedet øverst i dokumentet, og dobbeltklik derefter på det for at åbne sidehovedredigeringsværktøjet.

Trin 3: Brug Backspace tasten på dit tastatur for at slette de eksisterende headeroplysninger. Når du har slettet oplysningerne i sidehovedet, kan du dobbeltklikke et vilkårligt sted i brødteksten for at forlade sidehovedredigeringsværktøjet og vende tilbage til redigering af dokumentets brødtekst.

Resume – Sådan sletter du en header i Word 2013

  1. Åbn dit dokument.
  2. Dobbeltklik inde i sidehovedsektionen af ​​dokumentet.
  3. Slet den uønskede overskriftstekst ved hjælp af Backspace tasten på dit tastatur.
  4. Dobbeltklik i dokumentets brødtekst, eller klik på Luk sidehoved og sidefod knappen for at forlade overskriftssektionen.

Hvis du ikke kan se sidehovedsektionen i dit dokument, skal du ændre indstillingen Vis. Klik på Udsigt fanen øverst i vinduet, og klik derefter på Udskriftslayout mulighed.

Hvis du ikke kan se båndsektionen på billedet ovenfor, er du muligvis med Læsetilstand. Klik på for at afslutte dette og slette din header Udsigt øverst i vinduet, og klik derefter Rediger dokument.

Hvis du gerne vil slette sidehovedsektionen af ​​dokumentet i stedet for sidehovedindholdet, så kan du gøre det ved manuelt at justere margener. Klik nederst i den grå del af linealen i venstre side af vinduet, og træk den derefter op.

Har du sidetal i din sidehoved, og vil du gerne fjerne sidetallet fra kun den første side? Lær om at fjerne sidenummeret fra titelsiden på dit dokument, så sidenummereringen starter på anden side.