Sådan bruger du din iPhone som en fjernbetjening til Roku

Hvis du har mistet fjernbetjeningen til din Roku, har du sikkert overvejet at udskifte den eller købe en ny Roku. Men en mulighed, som du måske også overvejer, er at bruge din iPhone som en fjernbetjening til Roku i stedet for. Da du alligevel ofte har din iPhone i nærheden af ​​dig, giver det kun mening at drage fordel af det og bruge iPhone til også at styre andre enheder. Faktisk er det den primære måde, du kan styre en Google Chromecast på. Så hvis du vil bruge din iPhone som en fjernbetjening til din Roku, skal du følge trinene nedenfor.

Brug din iPhone til at styre din Roku

Bemærk, at denne metode kræver, at din Roku og din iPhone begge er på det samme trådløse netværk. Du kan læse denne artikel for at lære, hvordan du forbinder din iPhone til et Wi-Fi-netværk. Når begge er forbundet, skal du følge trinene nedenfor.

Trin 1: Tryk på App butik ikon på iPhone.

Trin 2: Tryk på Søg mulighed nederst på skærmen.

Trin 3: Skriv "roku" i søgefeltet øverst på skærmen, og vælg derefter søgeresultatet "roku remote".

Trin 4: Tryk på Gratis knappen til højre for Roku-appen, tryk på Installere, og indtast derefter din Apple ID-adgangskode.

Trin 5: Tryk på Åben knappen for at starte appen.

Trin 6: Indtast din Roku-kontos e-mailadresse og adgangskode i deres respektive felter, og tryk derefter på Næste øverst til højre på skærmen.

Trin 7: Vælg den Roku-enhed, du vil styre med fjernbetjeningsappen.

Trin 8: Tryk på Fjern mulighed nederst på skærmen, og brug derefter knapperne på skærmen til at styre Roku.

Når du har sat iPhone op til at styre Roku, kan du også bruge den til at vise dine iPhone-billeder på dit TV.