Sådan bruger du Evernote Web Clipper i Google Chrome

Evernote er et online-noteværktøj, som du kan bruge til at gemme noter og ideer i skyen. Du kan få adgang til din Evernote-konto på tværs af en række forskellige enheder, og du kan oprette notesbøger inde i din konto for at organisere dine oplysninger. Evernote har dog en anden funktion, som også er rigtig fed. Du kan installer og brug Evernote Web Clipper i din Google Chrome-browser, hvilket betyder, at du kan gemme tekst, websider og URL'er med nyttige eller interessante oplysninger, som du finder på internettet. Dette kan være en rigtig redningsmand, hvis du ved, at du bliver nødt til at få adgang til en bestemt side i fremtiden, men ikke ønsker at skulle lede efter siden igen.

Se også

  • Sådan slår du hardwareacceleration fra i Google Chrome
  • Sådan ser du seneste downloads i Google Chrome
  • Indstil Google Chrome som standardbrowser i Windows 7
  • Sådan starter du Google Chrome automatisk
  • Sådan ændres startsiden i Google Chrome

Brug af Evernote Web Clipper Google Chrome Add On

Jeg tilmeldte mig en Evernote-konto for længe siden, men havde egentlig kun brugt den sparsomt. Efter et par måneder fandt jeg en rigtig god brug for det, og det er siden blevet et af mine mest besøgte websteder online. Web Clipper hjælper kun med at styrke, hvor meget jeg nyder denne applikation, og jeg tror, ​​det er et fantastisk værktøj, som mange mennesker kunne finde nyttigt af mange forskellige årsager.

For at begynde at bruge Evernote Web Clipper. du skal først gå til Evernote Web Clipper-downloadsiden og derefter downloade og installere tilføjelsen til din browser. Siden vil automatisk registrere den browser, du bruger, og vise den relevante tilføjelse til din browser, så sørg for at besøge webstedet, mens du bruger Chrome.

Efter at Web Clipper er blevet installeret, en ny Evernote ikonet vises i øverste højre hjørne af din browser.

Gå til en webside, hvorfra du vil klippe indhold, og gem det på din Evernote-konto.

Klik på Evernote ikonet i øverste højre hjørne af vinduet, skriv derefter dit Evernote-brugernavn og din adgangskode i deres respektive felter og log ind. Evernote vil automatisk vælge de data på siden, som den tror, ​​du vil klippe, men hvis du ikke vil for at bruge disse data kan du bruge værktøjerne i øverste venstre hjørne af vinduet til at vælge de relevante oplysninger, der skal klippes.

Når du har valgt dine oplysninger korrekt, skal du klikke på Notesbøger rullemenuen for at vælge den notesbog, hvor siden skal gemmes, og tilføj derefter eventuelle nødvendige tags og kommentarer. Når klippet er klar til at gemme, skal du klikke på Gem artikel knap.

Du vil bemærke, at der er en rullemenu til højre for Gem artikel knap, der også giver dig mulighed for Gem valg, Gem hele siden eller Gem URL, hvis du foretrækker at tage en af ​​disse handlinger i stedet for.