Sådan laver du en fodnote i Microsoft Word 2016

Fodnoter er en nyttig måde at give afklaring eller yderligere information om noget, du har henvist til. Derfor kan det være nyttigt for mange forfattere at vide hvordan man laver en fodnote i Microsoft Word 2016.

Heldigvis er det en forholdsvis almindelig funktion for en række forskellige dokumenttyper, så Microsoft har gjort processen med at oprette fodnoter ret ligetil.

Vores guide nedenfor vil vise dig, hvordan du vælger en placering i dit dokument, hvor du ønsker, at fodnoten skal vises, indsæt fodnoten, og indtast derefter teksten til den.

Brug disse trin til at lave en fodnote i Microsoft Word.

  1. Åbn dokumentet.
  2. Klik på det punkt i dokumentet, hvor fodnotens referencenummer skal placeres.

  3. Vælg fanen "Referencer" øverst i vinduet.

  4. Klik på knappen "Indsæt fodnote".

  5. Indtast fodnoteteksten for at blive vist nederst på siden.

Ovenstående trin blev udført i Microsoft Word til Office 365, men fungerer også i de fleste andre versioner af Microsoft Word, herunder Word 2010, Word 2013 og Word 2016.

Du kan også indsætte en fodnote ved at trykke på Alt + Ctrl + F på dit tastatur.

Fodnoter kan slettes ved at vælge fodnotens referencenummer i dokumentet og derefter trykke på Slet tasten på dit tastatur.

Du kan bruge Vis noter knappen på Referencer fanen for at se dine fodnoter på dine sider.

Der er en lille Fodnote og slutnote knappen nederst til højre på Fodnoter afsnit om Referencer fanen. Hvis du klikker på den knap, åbner den menuen nedenfor, hvor du kan foretage ændringer i dine fodnoteindstillinger.

En slutnote ligner en fodnote, hvor forskellen er, at slutnoterne er placeret i slutningen af ​​dokumentet i stedet for bunden af ​​siden, og at slutnoter er angivet med romertal i stedet for almindelige tal.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word