Sådan sletter du en Pokemon fra Pokemon Home på en iPhone

Pokemon Home-tjenesten, som du kan forbinde med din Nintendo-konto, giver dig en måde at flytte Pokemon mellem forskellige spil. Det er nemt at bruge, praktisk og lader dig fortsætte med at bruge dine yndlings-Pokemon fra tidligere spil.

Men nogle gange kan du opdage, at du har en masse Pokemon i Pokemon Home, inklusive nogle, som du ikke længere ønsker at beholde. Dette er især problematisk, hvis du bruger den gratis version af Pokemon Home, da du har en begrænset mængde lagerplads.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du sletter en Pokemon fra Pokemon Home på din iPhone, hvis du ikke har brug for den Pokemon længere, eller hvis du har brug for at frigøre noget lagerplads.

Sådan sletter eller frigiver du en Pokemon fra Pokemon Home på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 11 i iOS 13.5.1 ved hjælp af den nyeste version af Pokemon Home-appen, der var tilgængelig, da denne artikel blev skrevet.

Pokemon Home-appen bruger udtrykket "Release" i modsætning til "Slet". Det er dog funktionelt det samme, da du ikke vil kunne få en frigivet Pokemon tilbage.

Trin 1: Åbn Pokemon hjem app.

Trin 2: Tryk på skærmen.

Trin 3: Vælg Pokemon fanen øverst på skærmen.

Trin 4: Tryk og hold på den Pokemon, du vil slette. Bemærk, at du skal vente et par sekunder, før cirklen udfyldes. Du kan vælge yderligere Pokémon nu, hvis du ønsker at slette mere end én.

Trin 5: Tryk på de tre prikker i nederste venstre hjørne af skærmen.

Trin 6: Vælg Slip alle valgte Pokemon mulighed.

Trin 7: Tryk på Okay for at bekræfte, at du ønsker at frigive Pokemon.

Som angivet på bekræftelsesskærmen, kan du ikke slette en favorit Pokemon. Hvis du ønsker at slette en favorit-Pokémon, skal du først fjerne den som favoritter.

Denne menu med tre prikker nederst til venstre på skærmen er nyttig, hvis du vil gøre ting som foretrukne eller ufavorit Pokémon, eller hvis du vil tildele en etiket til forskellige Pokemon.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere