Sådan omdøbes en afspilningsliste i Spotify på en iPhone

Når du opretter en afspilningsliste i Spotify-appen på din iPhone, kan du give den afspilningsliste et navn. Men navnet kan blive forældet eller forkert, og du kan beslutte, at det er på tide at ændre et spillelistenavn på Spotify for at gøre det mere beskrivende.

At give et beskrivende navn til en afspilningsliste i Spotify er et mærkeligt vigtigt element i at navigere i appen, især når du er begyndt at oprette en masse afspilningslister. Da vores musiksmag ofte vil føre til, at lignende musikstile dukker op i forskellige afspilningslister, kan det være svært at finde den rigtige, hvis de alle har vage eller upræcise navne.

Til sidst kan dette føre til, at du begynder at navngive dine nye afspilningslister med mere nyttige titler, men det efterlader stadig de gamle med deres mindre end ideelle navne. Genoprettelse af alle disse afspilningslister kunne virke som en monumental opgave, men heldigvis er du i stand til blot at give afspilningslisten et nyt navn. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du omdøber en Spotify-afspilningsliste i iPhone-appen.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan omdøbes Spotify-afspilningsliste på iPhone 2 Sådan ændrer du navnet på en iPhone Spotify-afspilningsliste (Ældre versioner af Spotify-appen) 3 Flere oplysninger om, hvordan du ændrer et spillelistenavn på Spotify-mobilappen til IPhone 4 Yderligere kilder

Sådan omdøbes Spotify Playlist på iPhone

  1. Åben Spotify.
  2. Tryk på Dit bibliotek fanen.
  3. Vælg Afspilningslister.
  4. Vælg afspilningslisten.
  5. Tryk på ikonet med tre prikker.
  6. Vælg Redigere.
  7. Slet det aktuelle navn og indtast et nyt.
  8. Tryk på Gemme.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om omdøbning af en afspilningsliste i Spotify-appen på en iPhone, herunder hvordan du ændrer navnet på en afspilningsliste i ældre versioner af Spotify-appen.

Sådan ændres navnet på en iPhone Spotify-afspilningsliste (ældre versioner af Spotify-appen)

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3.3. Dette forudsætter, at du i øjeblikket har en spilleliste i Spotify, og at du vil give den et andet navn end det, den har i øjeblikket.

Trin 1: Åbn Spotify app.

Trin 2: Vælg Dit bibliotek fanen.

Trin 3: Vælg Afspilningslister mulighed.

Trin 4: Vælg den afspilningsliste, du vil omdøbe.

Trin 5: Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre på skærmen.

Trin 6: Vælg Omdøb mulighed.

Trin 7: Indtast det nye navn til afspilningslisten i tekstfeltet, og tryk derefter på Omdøb knap.

Tilføjer du ofte mange (eller alle) sangene fra et album til dine afspilningslister, men det tager evigheder at gå sang for sang? Lær, hvordan du hurtigt tilføjer et helt album til en afspilningsliste i Spotify og sparer dig selv for lidt tid.

Flere oplysninger om, hvordan du ændrer et spillelistenavn på Spotify Mobile App til IPhone

  • Når du vælger at omdøbe Spotify-afspilningslisten, kan du justere det navn, du tidligere har anvendt på et spillelistenavn, du har oprettet. Du vil ikke være i stand til at ændre navnet på en Spotify-afspilningsliste, som du har gemt fra en anden bruger.
  • Disse trin blev udført i mobilappen, hvilket betyder, at de vil fungere i Spotify-appen på din iPhone. Hvis du vil omdøbe en Spotify-afspilningsliste i Spotify-skrivebordsappen, skal du åbne Spotify-appen på din computer, højreklikke derefter på den afspilningsliste, du vil omdøbe, og vælg indstillingen Omdøb.
  • Playlistenavnet på Spotify er defineret på din Spotify-konto. Så hvis du ændrer spillelistens navn i mobilappen, opdateres den også i Spotify desktop-appen eller webafspilleren.

Yderligere kilder

  • Hvordan gør du din Spotify-afspilningsliste offentlig på iPhone?
  • Sådan sorteres Spotify-afspilningslister efter navn på en iPhone 7
  • Sådan opretter du en Spotify-afspilningsliste på en iPhone 7
  • Sådan gemmer du en afspilningsliste på Spotify på en iPhone 11
  • Sådan sletter du en Spotify-afspilningsliste på en iPhone 7
  • Sådan opretter du en ny afspilningsliste i iPhone Spotify-appen