Backup assistent

Hvor mange gange har du tænkt "Jeg har virkelig brug for at sikkerhedskopiere mine filer?" Ville det ikke være fantastisk, hvis der var et gratis program, der gjorde det for dig, og som i det væsentlige fungerede som din backup-assistent? CrashPlan desktop-applikationen vil gøre præcis det og inkluderer et imponerende sæt værktøjer, der er mere end velegnet til en almindelig bruger.

Hver computerbruger har oplysninger på deres computer, som de værdsætter, og som de ville blive kede af, hvis den var væk. Hvis du har brugt din computer i et stykke tid og regelmæssigt, så har du helt sikkert personlige dokumenter og billeder, der er uerstattelige, og du har måske endda nogle personlige videoer og forretningsdokumenter, der rummer en masse personlig eller økonomisk værdi. Imidlertid er mange personlige computerbrugere under indtryk af, at deres computere ikke er sårbare over for katastrofale datatab, eller at backupløsninger er uden for rækkevidde for den typiske pc-bruger på et budget.

Download din CrashPlan Backup Assistant nu

Det er så nemt at glemme at konfigurere din backup-løsning, hvilket sandsynligvis er en af ​​grundene til, at du ikke allerede har gjort det. Så tag handling med det samme. Programmet er gratis, det kan installeres på blot et par minutter, og det vil straks begynde at sikkerhedskopiere din brugermappe, hvor det meste er, du skal sikkerhedskopiere. Dette inkluderer dine dokumenter, billeder og videomapper, såvel som alt, hvad du har gemt på dit skrivebord. Når du har sat din CrashPlan backup-løsning op, vil backup-assistent-elementerne i CrashPlan-installationen tage sig af næsten alt for dig.

Vælg din lagerplacering

Standard CrashPlan-sikkerhedskopiplaceringen er til en mappe på din harddisk, men dette er ikke den ideelle placering til dine sikkerhedskopierede filer. Hvis din computer går ned eller bliver stjålet, vil den backup-mappe også være væk. Derfor skal du vælge en anden computer på dit netværk, en ekstern harddisk eller CrashPlan online backup mulighed.

Hvis du vælger at sikkerhedskopiere online med CrashPlan, skal du dog betale et abonnementsgebyr.

Hvis du vælger muligheden for netværkscomputer, skal du installere CrashPlan på den anden computer, registrere den med den konto, du brugte til at konfigurere den indledende CrashPlan-installation på den første computer, og vælg derefter den anden computer som backup-placering for den første computer. Derudover skal den anden computer være på det samme netværk som den første computer.

Hvis du vælger den eksterne harddisk, skal du have en ekstern harddisk tilsluttet computeren, så kan du blot klikke på "Mappe"-indstillingen på fanen "Backup" og gå til mappen på den eksterne harddisk, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilerne. CrashPlan vil udføre sikkerhedskopieringen, når det eksterne drev er tilsluttet computeren, og det vil endda sende dig advarsler via e-mail, når drevet ikke har været tilsluttet i et stykke tid. Dette er et af sikkerhedskopieringsassistent-aspekterne af CrashPlan, der er så tiltalende for mig. Jeg elsker ikke at skulle tænke aktivt på mine backup-aktiviteter, og det er rart at have, hvad der i bund og grund er en assistent backup-påmindelse, der minder mig om, at enhver ny data, jeg har genereret i de sidste par dage, kan være genstand for tab af data.

Klik her for fuldstændige instruktioner om, hvordan du sikkerhedskopierer din computer med CrashPlan.