Sådan ændres den automatiske låsetid i iOS 7 på iPhone 5

Der er en masse funktioner på iPhone 5, der fungerer som sikkerhedsfunktioner eller som sparer batteri, som mange mennesker ikke engang tænker over. En af disse funktioner er Auto-Lock, som faktisk hjælper med at udføre begge disse ting.

Hvis du har en sikkerhedsadgangssætning opsat på din iPhone 5, skal den indtastes, før telefonen kan låses op og tilgås. Derudover, når din telefon er låst, spilder den ikke batterilevetiden, der bruges til at vise dine app-ikoner og tænde skærmen. Men hvis du opdager, at den automatiske låsefunktion aktiveres for hurtigt eller for langsomt, så kan du justere mængden af ​​inaktivitet, som enheden venter, før den låser sig selv.

Skift den tid, iPhone 5 venter, før den låser sig i iOS 7

Jeg har tidligere prøvet at indstille autolås-funktionen til aldrig, men fandt ud af, at jeg utilsigtet startede apps eller besvarede telefonopkald, hvis jeg glemte at låse min telefon manuelt. Nogle mennesker er i stand til at huske at gøre dette hver gang, men det fremhæver en anden nyttig funktion ved autolåsen - den forhindrer dig i at aktivere apps, når din telefon er i lommen eller i en taske. Så med det i tankerne, følg trinene nedenfor for at lære, hvordan du justerer den automatiske låsetid i iOS 7.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Tryk på Generel knap.

Trin 3: Rul ned og tryk på Autolås mulighed.

Trin 4: Vælg den tid, du vil have telefonen til at vente, før den automatisk låser skærmen.

Hvis du synes, at adgangskoden er irriterende eller unødvendig, kan du lære, hvordan du deaktiverer den i iOS på din iPhone 5.