Hvordan laver du din sidelandskab i Word 2010?

Microsoft Word 2010 har en kombination af standardindstillinger, der er mest almindeligt brugt. Blandt disse indstillinger er portrætretningen, som sætter dokumentet med den kortere ende øverst. Dette er fint, hvis du skriver en rapport til skolen eller udarbejder et formelt brev, men Microsoft Word kan bruges til meget mere end det.

Ligesom andre dokumentredigeringsapps som f.eks. Google Docs, hvor du kan bruge disse trin til at ændre sideretning, kan du vælge, om dit dokument er i stående retning eller ej.

Så hvis du skal lave et dokument, hvor du vil have den længere ende af papiret øverst på siden, så kan du ændre orienteringen til liggende indstilling og designe dit dokument på den måde.

Vis en side vandret i stedet for lodret i Word 2010

Trin 1: Start Microsoft Word 2010.

Trin 2: Klik på Sidelayout fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Klik på Orientering rullemenuen i Sideopsætning sektion af båndet øverst i vinduet, og klik derefter på Landskab mulighed.

Du kan også ændre indstillingerne i Word 2010, så landskab er standardretningen for ethvert nyt dokument.

Der er en ny version af Microsoft Office tilgængelig, og du kan betale for den som et abonnement i stedet for at købe programmet direkte. Dette kan give nogle reelle besparelser, især hvis du har brug for Microsoft Office på flere enheder.

Amazon-gavekort er det perfekte valg for en, der kan lide at handle online. Amazon har det største udvalg af produkter på internettet, og du har adskillige tilpasningsmuligheder til din rådighed for at skabe det perfekte gavekort.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word