Sådan gemmer du en webside i OneNote på en iPhone 5

OneNote er et fantastisk program fra Microsoft, der giver dig mulighed for at synkronisere noter, filer og websider mellem alle dine enheder. Da jeg begyndte at bruge det, opgav jeg stort set alle andre programmer, som jeg brugte til at gemme oplysninger på min computer.

Mens OneNote-appen har været tilgængelig på iPhone 5 i et stykke tid, har den for nylig fået en meget nyttig integration takket være iOS 8. Du kan nu sende websider direkte til OneNote fra din Safari-browser med blot et par enkle trin.

Gem i OneNote i Safari på en iPhone

Trinene nedenfor antager, at du allerede har downloadet og opsat OneNote-appen på din iPhone 5. Hvis ikke, kan du læse denne artikel for at lære hvordan.

Du skal også opdatere til iOS 8 og have den nyeste version af OneNote installeret på din enhed. Læs her for at finde ud af, hvor meget ledig plads du skal bruge, hvis du stadig skal installere iOS 8-opdateringen.

Trin 1: Åbn Safari browser.

Trin 2: Gå til det websted, du vil gemme i OneNote.

Trin 3: Tryk på Del ikonet nederst på skærmen.

Trin 4: Rul til højre side af den øverste række, og vælg derefter Mere mulighed.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for En note, og tryk derefter på Færdig øverst til højre på skærmen.

Trin 6: Tryk på En note knap.

Trin 7: Tryk på Beliggenhed for at vælge den notesbog, som du vil gemme webstedet til, og tryk derefter på Sende knappen øverst til højre på skærmen.

Har du bemærket, at dine kontakter nu vises på app-omskifteren efter opdatering til iOS 8? Du kan dog fjerne dem fra appskifterskærmen, hvis du ikke kan lide denne funktionalitet.