Sådan slettes et enkelt nyligt dokument i Word 2010

Hvis du har svært ved at finde dokumenter, som du har gemt i Microsoft Word 2010, så er der en placering i programmet, der viser dokumenter, som du for nylig har åbnet. Men hvis du deler en computer med en kollega, klassekammerat eller et familiemedlem, foretrækker du måske, at de ikke kan få adgang til visse dokumenter på denne måde.

Vi har tidligere diskuteret, hvordan man sletter alle de seneste dokumenter i Word 2010, men det er måske heller ikke en gunstig mulighed. Heldigvis er der en anden måde at fjerne elementer fra denne liste på, og du kan gøre det på et dokument pr. Vores vejledning nedenfor vil guide dig gennem de trin, du skal følge for at fjerne individuelle dokumenter fra fanen Seneste i programmet. Dette vil lade dig beholde de dokumenter, du ønsker på denne liste, og fjerne dem, du ikke ønsker.

Fjernelse af et dokument fra listen over seneste dokumenter i Word 2010

Trinnene i denne artikel blev udført i Microsoft Word 2010, men den samme metode vil også fungere for Word 2013. Hvis du foretrækker at slette alle dokumenterne fra listen over seneste dokumenter i stedet for at slette dem individuelt, så kan du følge trin i denne artikel.

Trin 1: Åbn Microsoft Word 2010.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Nylig mulighed i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Højreklik på det dokument, du vil fjerne fra listen, og klik derefter på Fjern fra listen mulighed.

Skal du lave et PDF-dokument, men er du usikker på, hvilke programmer der kan hjælpe? Heldigvis kan Microsoft Word 2010 oprette PDF-dokumenter med trinene i denne vejledning. Dette er en fantastisk måde at dele dine dokumenter med folk, der måske ikke har Microsoft Word på deres computer, eller hvis du har brug for at sende en fil direkte til et websted.