Sådan slår du små bogstaver fra på iOS 9-tastaturet

iOS 9-opdateringen på din iPhone medførte en række nye funktioner og ændringer. Mange af disse funktioner er ikke ting, du bemærker med det samme. En sådan funktion er, at din iPhone nu viser små bogstaver på dit tastatur, når det er relevant. Dette kan være en nyttig ændring, hvis du tidligere havde haft svært ved at bestemme, hvornår du skulle skrive et stort bogstav på dit tastatur, men nogle mennesker vil måske synes, det er en unødvendig eller uønsket ændring.

Heldigvis er dette en indstilling, som du kan slå fra på dit iPhone-tastatur, selvom det måske ikke umiddelbart er indlysende, hvor den indstilling kan findes. Vores vejledning nedenfor vil henvise dig til den korrekte menu i iOS 9, så du kan forhindre iPhone-tastaturet i at skifte til små bogstaver.

Deaktiver små bogstaver på iPhone-tastaturet

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 9. Denne mulighed er ikke tilgængelig i versioner af iOS før 9.

Bemærk, at du stadig vil være i stand til at skrive med små bogstaver efter at have justeret denne indstilling. Det vil kun påvirke de typer bogstaver, der fysisk vises på tasterne på tastaturet.

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg Generel mulighed.
  3. Tryk på Tilgængelighed knap.
  4. Rul ned og tryk på Tastatur knap.
  5. Tryk på knappen til højre for Vis taster med små bogstaver for at slukke den. Indstillingen er slået fra, når der ikke er grøn skygge omkring knappen. For eksempel er denne mulighed slået fra på billedet nedenfor.

iOS 9 bragte en række andre funktioner til din iPhone, inklusive en, der kan hjælpe med at få dit batteri til at holde lidt længere. Lær om lavstrøms batteritilstand, der er tilgængelig i iOS 9 for en nyttig måde at forlænge den tid, du kan gå mellem opladninger med din enhed.