Sådan skjuler du tekst i Word 2013

Når du opretter et dokument i Microsoft Word 2013, er det muligt, at der vil være en del af det dokument, som du vælger at fjerne. Men hvis du er usikker på, om du vil fjerne det, og gerne vil beholde det tilgængeligt, hvis du beslutter dig for, at du vil bruge det senere, så leder du måske efter en måde at håndtere denne situation på.

En løsning er at skjule teksten i dokumentet. Dette formaterer udvalget, så det ikke er synligt på computerskærmen, men hurtigt kan skjules og gendannes til dets oprindelige placering senere, hvis du vælger det. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du skjuler et valg i dit Word 2013-dokument.

Skjul tekst i Word 2013

Trinene i denne artikel viser dig, hvordan du skjuler et udvalg af tekst fra dit dokument i Microsoft Word 2013. Det betyder, at det ikke vil være synligt, men det vil stadig være tilgængeligt for nogen, der ved, hvordan man leder efter det. Hvis du er bekymret for, om folk laver ændringer i dit dokument, vil du måske overveje at bruge adgangskodebeskyttelse.

  1. Åbn Microsoft Word 2013.
  2. Vælg den tekst i dit dokument, som du ønsker at skjule. Bemærk, at du kan vælge hele dokumentet ved at klikke et sted i dokumentet og derefter trykke Ctrl + A på dit tastatur.
  3. Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.
  4. Klik på Skrifttypeindstillinger knappen i nederste højre hjørne af Skrifttype sektion af navigationsbåndet.
  5. Sæt kryds i boksen til venstre for Skjult i Effekter sektion af vinduet, og klik derefter på Okay knappen nederst i vinduet.

Hvis du ønsker at vise tekst, kan du vælge den del af dokumentet, hvor teksten er placeret, og derefter følge trinene ovenfor igen og fjerne markeringen til venstre for indstillingen Skjult.

Vil du gerne have, at den skjulte tekst i dit dokument udskrives, hver gang du går for at udskrive det? Eller alternativt udskrives din skjulte tekst, når du ikke ønsker det? Lær, hvordan du justerer udskriftsindstillingen for skjult tekst i Microsoft Word 2013 for at kontrollere, hvordan programmet håndterer den tekst, du har skjult.