Sådan slipper du af med små bogstaver i iOS 9

Dit iOS 9-tastatur indeholder nu en funktion, hvor det viser den store version af et bogstav, når du skriver et stort bogstav, og en lille version af et bogstav, når du skriver et lille bogstav. Selvom dette helt klart har fordele, i det at du nu skriver det faktiske bogstav, du ønsker at bruge, kan ændringen være lidt skurrende, hvis du ser på tastaturet, mens du skriver.

Heldigvis er de små bogstaver på tastaturet ikke en permanent ændring, og du kan deaktivere dem og vende tilbage til det gamle tastatur, der kun bruger store bogstaver. Vores guide nedenfor viser dig, hvor du kan finde indstillingen for små bogstaver, så du kan deaktivere den og bruge tastaturet, som den dukkede op i tidligere versioner af iOS.

Sådan stopper du iPhone-tastaturet i at skifte til små bogstaver -

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg Generel mulighed.
  3. Vælg Tilgængelighed.
  4. Rul ned og vælg Tastatur.
  5. Tryk på knappen til højre for Vis taster med små bogstaver for at slukke den.

Disse trin gentages nedenfor med billeder -

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og tryk på Generel knap.

Trin 3: Tryk på Tilgængelighed knappen nær midten af ​​skærmen.

Trin 4: Rul lidt ned og tryk på Tastatur knap.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for Vis taster med små bogstaver for at slukke den. Du vil vide, at den er slukket, når der ikke er grøn skygge omkring knappen. De små bogstaver på tastaturet er slået fra på billederne nedenfor.

Leder du efter andre måder at ændre iPhone-tastaturindstillinger på, som du ikke kan lide? Find ud af, hvordan du fjerner de forudsigelige ordforslag, der vises i den grå bjælke over dit tastatur, hvis du ikke skal bruge dem.