Sådan slipper du af med små bogstaver på iPad-tastaturet

En ændring fra iOS 9, som jeg personligt ikke kan lide, er, hvordan tastaturet skifter mellem store og små bogstaver. Jeg har skrevet om at slukke for det lille tastatur på iPhone, og processen for at gøre det på iPad er nogenlunde ens. Der er ikke en rationel grund til, at jeg ikke kan lide det, bare noget ved koblingssager på tastaturet generer mig.

Så hvis du ikke kan lide, hvordan din iPad skifter bogstavetui baseret på, hvad den tror, ​​du er ved at skrive, så kan du følge vores guide nedenfor for at slå indstillingen for små bogstaver fra. Resultatet bliver et tastatur, der altid viser de store versioner af bogstaver, som det gjorde i tidligere versioner af iOS. Disse trin blev udført på en iPad 2 i iOS 9.3.

Sådan slår du iPad-tastaturet med små bogstaver fra i iOS 9 –

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg Generel mulighed.
  3. Vælg Tilgængelighed mulighed.
  4. Vælg Tastatur mulighed.
  5. Sluk for Vis taster med små bogstaver mulighed.

Disse trin er også vist nedenfor med billeder –

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Vælg Generel i kolonnen i venstre side af skærmen.

Trin 3: Vælg Tilgængelighed i højre side af skærmen.

Trin 4: Rul ned og tryk på Tastatur knap.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for Vis taster med små bogstaver for at slukke den. Indstillingen er slået fra, når der ikke er nogen grøn skygge omkring knappen. Den er slået fra på billedet nedenfor.

Viderestiller din iPhone opkald til din iPad, og du vil gerne have den stopper med det? Lær, hvordan du ændrer mulighederne for viderestilling på din iPhone, så din iPad stopper med at modtage telefonopkald.