Sådan stopper du OneNote 2013 fra automatisk at oprette lister

OneNote 2013 er et nyttigt værktøj, når du skal gemme oplysninger på tværs af flere enheder. Du kan organisere dine noter og data i separate notesbøger, hvilket giver dig et niveau af organisation, der gør det nemt at vende tilbage og finde information, når du har brug for det. Ofte kan disse oplysninger være i listeform, og OneNote kan automatisk tilføje nye listeelementer, når du starter en liste.

Men denne listefunktion kan være en smule besværlig, hvis du ikke bruger den, og du kan blive frustreret, når du går tilbage og fortryder segmenter af data, der utilsigtet blev inkluderet i listeformen. Heldigvis kan du forhindre OneNote 2013 i automatisk at tilføje nye listeelementer ved at ændre et par indstillinger i menuen Indstillinger.

Skift automatiske indstillinger for numeriske og punktlisteelementer i OneNote 2013

Trinnene i denne vejledning vil justere funktionen i OneNote 2013, hvor nye listeelementer tilføjes automatisk, når du går til en ny linje efter oprettelse af et listeelement. Der er separate muligheder for numeriske og punktopstillede punkter. Vi slår begge disse muligheder fra i vejledningen nedenfor, men du kan vælge at lade den ene være intakt, hvis du ønsker det.

Trin 1: Åbn OneNote 2013.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik Muligheder i kolonnen i venstre side af vinduet. Dette åbner et nyt vindue kaldet OneNote-indstillinger.

Trin 4: Klik på Fremskreden fanen i venstre side af OneNote-indstillinger vindue.

Trin 5: Klik på boksen til venstre for Anvend nummerering på lister automatisk og til venstre for Anvend punkttegn på lister automatisk for at fjerne fluebenene. Du kan derefter klikke på Okay knappen nederst i vinduet for at anvende dine ændringer.

Hvis du opbevarer følsomme eller personlige oplysninger i en OneNote 2013 notesbog, så er det måske ikke en dårlig idé at tilføje noget adgangskodebeskyttelse. Denne vejledning viser dig, hvordan du beskytter en notebook med adgangskode.