Sådan ændres stilen på det engelske tastatur på en iPhone 5

Standardtastaturlayoutet for de fleste engelske tastaturer kaldes QWERTY, som refererer til de første fem bogstaver i den øverste række på tastaturet. Din iPhone vil bruge dette layout som standard, og mange mennesker foretrækker at forlade denne indstilling, da det er den, de er bekendt med.

Men du har måske fundet ud af, at du kan skrive hurtigere med et andet layout, og at du gerne vil kunne bruge det på din iPhone. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du finder denne indstilling på din enhed, så du kan skifte til en af ​​de forskellige tastaturlayoutindstillinger på din iPhone.

Skift tastatur fra QWERTY til AZERTY eller QWERTZ på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 5 i iOS 10. Disse trin vil ændre layoutet på dit tastatur i alle de apps, der bruger standardenhedens tastatur. Dette inkluderer apps som Mail, Beskeder og Noter. Hvis du opdager, at du ikke kan lide det anderledes tastaturlayout, kan du altid vende tilbage til den mindste menu i nedenstående trin og gendanne indstillingen til standard-QWERTY-indstillingen.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Tastatur knap.

Trin 4: Tryk på Tastaturer knappen øverst på skærmen.

Trin 5: Vælg engelsk mulighed.

Trin 6: Vælg den type tastaturlayout, du gerne vil bruge.

Vil du gerne være i stand til at inkludere smiley-ansigter og andre typer emojis i dine tekstbeskeder eller e-mails? Lær, hvordan du tilføjer Emoji-tastaturet til din iPhone (gratis), så du kan drage fordel af de sjove små symboler.