Sådan skjuler du Apple Music på en iPhone 7

Apple Music er en månedlig abonnementstjeneste fra Apple, der giver dig adgang til deres bibliotek med sange. den er meget integreret i din iPhone, og gør det nemt at lytte til en masse sange på mange forskellige måder.

Men hvis du ikke har et Apple Music-abonnement, eller ikke har planer om at få et, så vil du måske gerne slå Apple Music-elementerne fra, som findes i Music-appen. Heldigvis har iPhone en knap, som du kan trykke på, som deaktiverer Apple Music i appen.

Sådan slår du Apple Music-indstillingen fra på din iPhone

Trinene nedenfor blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10. Disse trin vil slå de Apple Music-specifikke funktioner fra Music-appen fra på din iPhone. Dette vil blive opnået ved at ændre en specifik indstilling i musikmenuen for din enhed.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg musik mulighed.

Trin 3: Tryk på knappen til højre for Apple Music for at slukke den. Indstillingen er slået fra, når der ikke er grøn skygge omkring knappen, og knappen er i venstre position. Det er deaktiveret på billedet nedenfor.

Hvis du er midt i en Apple Music-prøveversion eller et medlemskab og ikke er sikker på, at du vil fortsætte med at bruge det, så lær, hvordan du slår den automatiske fornyelse for Apple Music-medlemskabet fra. Dette kan spare dig for utilsigtet at fortsætte dit medlemskab, hvis du ikke ønsker det.