Sådan aktiverer du Firefox privat browsing på en iPhone

Nogle gange skal du muligvis åbne en fane i din webbrowser, men du vil ikke have, at browseren logger denne side ind i din historie. Firefox privat browsing er perfekt til dette scenarie, såvel som situationer, hvor du ønsker at være logget ind på to konti på samme side samtidigt.

Firefox-appen på din iPhone har en mulighed for privat browsing, selvom den kan være lidt vanskelig at finde, hvis du ikke har brugt den før. Selvstudiet i artiklen nedenfor hjælper dig med at starte en privat Firefox-session.

Sådan starter du privat browsing i Firefox iPhone-appen

Trinnene i denne vejledning blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.2. Den version af Firefox, der bruges, er den nyeste version, der var tilgængelig, da denne artikel blev skrevet.

Firefox privat browsing fungerer som et andet sæt browserfaner. Blot at skifte fra privat browsing tilbage til normal browsing vil ikke afslutte den private browsing-session. Du bliver nødt til at lukke hver fane i privat browsing, hvis du ikke ønsker, at nogen med adgang til din telefon skal se de faner, som du surfede privat.

Trin 1: Åbn Firefox.

Trin 2: Tryk på faneikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 3: Tryk på maskeikonet i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 4: Tryk på +-ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen for at åbne en ny Firefox privat browser-fane.

Du kan identificere en privat browsing-session ved den lilla kant omkring faneikonet.

Når du har afsluttet din private browsing-session, kan du lukke en fane ved at trykke på faneikonet og derefter trykke på x knappen i øverste højre hjørne af fanen. Du kan skifte tilbage til almindelig browsing ved at trykke på maskeikonet igen.

Hvis du åbnede en fane i en almindelig Firefox-session, som du havde til hensigt at åbne i en privat browsersession, så er det også nyttigt at vide, hvordan du sletter cookies og historik i Firefox iPhone-appen. Denne handling sletter alle de browserdata, der i øjeblikket er gemt i Firefox på din enhed.