Sådan sletter du SMS-genveje på en iPhone 7

Din iPhone har evnen til at erstatte specifikke tekststrenge med hele sætninger. Du kan selv oprette en af ​​disse genveje, hvilket især er nyttigt, hvis der er en bestemt sætning, du skriver meget. Disse genveje giver dig mulighed for at skrive noget meget kortere, som din iPhone automatisk vil erstatte med din angivne sætning.

Men du vil måske opdage, at en genvej, du har oprettet, faktisk er en sekvens af bogstaver, som du skriver, og at din iPhone automatisk erstatter den med den sætning, du har angivet. Heldigvis kan du slette disse genveje fra din iPhone, så du kan skrive disse bogstaver uden at bekymre dig om, at erstatningseffekten opstår.

Stop din iPhone i at erstatte visse sætninger i tekstbeskeder

Trinnene i denne vejledning blev skrevet med en iPhone 7 Plus i iOS 10.2. Disse trin fungerer også for andre iPhone-modeller, der kører iOS 10 eller nyere. Denne artikel antager, at du manuelt har oprettet en tastaturgenvej eller erstatning, og at du ønsker at fjerne den. Hvis din iPhone blot erstatter ord, som den anser for at være stavet forkert, vil du måske i stedet slå autokorrektur fra.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på Teksterstatning knappen nær toppen af ​​skærmen.

Trin 5: Stryg til venstre på den eksisterende tekstbeskedgenvej, som du ønsker at erstatte.

Trin 6: Tryk på den røde Slet knappen for at forhindre din iPhone i at bruge den genvej.

Kan du ikke lide den nye funktion på din iPhone, hvor den skifter mellem store og små bogstaver afhængigt af det aktuelle bogstav, du skriver i? Lær, hvordan du deaktiverer de små bogstaver på din iPhone, så den kun viser store bogstaver.