Sådan gør du tekst virkelig stor på en iPhone 7

Tekststørrelse på en iPhone er ofte et problem for iPhone-brugere, der har problemer med at læse lille tekst. Standardstørrelsen er ofte for lille, og at vise folk, hvordan man øger tekststørrelsen på en iPhone, er noget, jeg har været nødt til at gøre flere gange.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du finder tekststørrelsesskyderen på iPhone 7, så du kan gøre teksten større. Selvom du måske tidligere har justeret tekststørrelsen til noget større, er der en mulighed i iOS 10, der lader dig gøre teksten meget stor.

Sådan øger du størrelsen af ​​tekst på en iPhone til en meget stor størrelse

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.2. Resultatet af at gennemføre disse trin vil være en iPhone, der viser ekstremt stor tekst på de steder, hvor denne ændring er påvirket. Dette omfatter steder som Mail og Beskeder. Hvis du opdager, at valg af den største tekststørrelse resulterer i endnu større tekst, som du ønskede, kan du altid vende tilbage til denne menu og vælge en af ​​de mindre tekstmuligheder.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Tryk på Generel mulighed.

Trin 3: Vælg Tilgængelighed mulighed.

Trin 4: Tryk på Større tekst mulighed.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for Større tilgængelighedsstørrelser, og flyt derefter skyderen til højre.

Som tidligere nævnt kan denne tekststørrelse være for stor til realistisk brug på din enhed. Hvis det er tilfældet, skal du vende tilbage til denne menu og flytte skyderen til venstre, og hvis disse tekststørrelser stadig er for store, skal du slå indstillingen Større tilgængelighedsstørrelser fra, og derefter justere skyderen igen.

Er du ved at løbe tør for plads på din iPhone til nye apps, musik eller film? Vores guide til sletning af elementer på en iPhone viser dig flere steder på din enhed, hvor du kan ændre indstillinger og slette oplysninger, som du muligvis ikke bruger.