Sådan gør du tekst større og lettere at læse på iPhone 7

Teksten på din iPhone 7-skærm har en standardstørrelse. Dette er beregnet til at give den bedst mulige kombination af læsbarhed og skærmpladsudnyttelse. Desværre kan du opleve, at teksten på din iPhones menuer, tekstbeskeder, e-mails og websider er for lille, hvilket kan anstrenge dine øjne eller gøre det svært at læse dit indhold.

Heldigvis har iPhone 7 et par indstillinger, der kan hjælpe med at løse dette problem. Én indstilling giver dig mulighed for at fed din tekst, hvilket vil få den til at skille sig ud mere end den traditionelle, ikke-fed tekst. Den anden indstilling giver dig mulighed for at justere den faktiske størrelse af teksten, hvilket giver en ekstra måde at forbedre læsbarheden på enheden på. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du aktiverer begge disse muligheder, selvom du kan vælge blot at foretage en af ​​ændringerne, hvis du foretrækker det.

Sådan øger du tekststørrelse og fedhed på iPhone 7

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3.1. Metoden til at fuldføre disse trin vil kræve, at du går tilbage et trin, da skift til fed tekst på din iPhone vil kræve, at du genstarter enheden. Så vi går faktisk forbi indstillingen for fed tekst for at gøre teksten større, så vælger vi at aktivere fed tekst, hvilket vil kræve en genstart af iPhone.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Vælg Display & lysstyrke mulighed.

Trin 3: Tryk på Tekststørrelse knap.

Trin 4: Flyt skyderen til højre, indtil den viste tekststørrelse er så stor, som du gerne vil have den. Når du er færdig, skal du trykke på Display & lysstyrke knappen øverst til venstre på skærmen.

Trin 5: Tryk på knappen til højre for Fed tekst.

Trin 6: Tryk på Blive ved knappen for at bekræfte, at du vil genstarte din iPhone for at fuldføre ændringen.

Du har muligvis bemærket en anden knap på menuen Display & Brightness til noget, der hedder Night Shift. Find ud af mere om, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Night Shift, og se, om det er en indstilling, du gerne vil bruge på din iPhone.