Sådan tilføjes en disposition til tekst i Word 2013

Word 2013 har mange formateringsmuligheder for tekst og billeder, som du inkluderer i dit dokument. Nogle af de mere grundlæggende, som fed, kursiv og skrifttypeændringer er ting, som de fleste Word-brugere bliver bekendt med tidligt, men der er andre formateringsmuligheder, som du måske ikke har grund til at bruge. En af disse er funktionen Outline, som anvender en farvet kontureffekt på den valgte tekst i dokumentet.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du bruger Words Outline-effekt til at ændre udseendet af teksten i dit dokument. Du kan endda justere tykkelsen og stilen af ​​kontureffekten, hvis du forsøger at opnå et bestemt udseende.

Sådan laver du dispositionstekst i Word 2013

Trinnene i denne artikel vil vise dig, hvordan du bruger Outline-skrifttypeeffekten i Word 2013. Dette tilføjer en farve til den valgte tekst i dit dokument. Effekten svarer til, hvordan din tekst ville se ud, hvis du bare ændrede farven. Det får dog teksten til at virke tykkere. Effekten bliver betydeligt mere mærkbar, efterhånden som skriftstørrelsen øges.

Trin 1: Åbn dit dokument i Word 2013.

Trin 2: Vælg den tekst, som du ønsker at anvende kontureffekten på. Bemærk, at du kan markere al teksten i dokumentet ved at klikke et sted inde i dokumentet og derefter trykke på Ctrl + A på dit tastatur.

Trin 3: Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Teksteffekter og typografi knap.

Trin 5: Vælg Omrids valgmulighed, og vælg derefter den ønskede farve til tekstomridset. Hvis du ønsker det, kan du også klikke på Vægt mulighed for at gøre kanten tykkere eller tyndere. Du kan også vælge Tankestreger mulighed, hvis du vil ændre stilen på omridset.

Arbejder du med billeder i dit Word-dokument, og der er en kant omkring et billede, som du vil af med? Lær, hvordan du fjerner rammer fra billeder i Word 2013, så billedet vises uden rammer i dokumentet.