Sådan aktiverer eller deaktiverer du teatertilstand på et Apple Watch

Apple Watch er et meget praktisk tilbehør til din iPhone. Det giver en enkel måde at se notifikationer på uden at skulle trække din telefon op af lommen eller pungen. Men selv Apple Watch-skiven kan være ret lys, så Apple introducerede en Theater Mode-indstilling, hvor urskiven ikke lyser, medmindre du trykker på skærmen eller trykker på en af ​​sideknappen. Teatertilstand placerer også uret i en lydløs tilstand.

Hvis du gerne vil bruge teatertilstand til at forhindre, at din skærm lyser op eller laver lyde, så vil vores artikel nedenfor vise dig, hvor du kan finde den. Derudover er det muligt, at teatertilstand er blevet aktiveret på dit ur ved et uheld (såsom hvis et barn kiggede på din arm og var fascineret af dit ur), så du kan bruge disse trin til at deaktivere teatertilstand, hvis du opdager, at dit ur ansigtet lyser ikke op.

Sådan tænder eller slukker du for teatertilstand på Apple Watch

Trinnene i denne vejledning blev udført på et Apple Watch 2 ved hjælp af watchOS 3.2.1-versionen af ​​operativsystemet. Hvis dit ur opfører sig mærkeligt, som hvis det forbliver mørkt hele tiden, medmindre du trykker på skærmen eller trykker på en af ​​sideknapperne, så er det sandsynligt, at Theater Mode er blevet aktiveret ved et uheld.

Trin 1: Stryg op fra bunden af ​​urskiven for at åbne kontrolcenteret.

Trin 2: Rul til bunden af ​​denne menu, og tryk på ikonet med to masker på.

Trin 3: Tryk på Teatertilstand knap.

De fleste funktioner og indstillinger på dit Apple Watch kan tilpasses eller fjernes. For eksempel vil denne artikel vise dig, hvordan du stopper Breather-påmindelserne i at blive vist, hvis du ikke bruger dem, og typisk ender med at afvise dem, når de dukker op.