Sådan opretter du en Spotify-afspilningsliste på en iPhone 7

Afspilningslister har været en vigtig komponent i digital musik i et stykke tid nu, og de fleste musikapps vil give dig mulighed for at oprette en afspilningsliste med dine yndlingssange. Musikstreamingtjenesten Spotify er ikke anderledes, og du kan have et stort antal afspilningslister på din konto, så der er forskellige muligheder for forskellige stemninger og indstillinger.

Spotify iPhone-appen lader dig udføre næsten enhver handling, du måtte have brug for i Spotify, inklusive oprettelse af afspilningslister. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du opretter en ny Spotify-playliste, så du kan begynde at tilføje sange til den.

Sådan opretter du en ny afspilningsliste i iPhone Spotify-appen

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3.3. Når disse trin er gennemført, har du oprettet en ny afspilningsliste på din Spotify-konto, som du vil kunne tilføje sange til.

Trin 1: Åbn Spotify app.

Trin 2: Vælg Dit bibliotek fanen i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 3: Vælg Afspilningslister mulighed.

Trin 4: Rul til bunden af ​​menuen og vælg Opret en afspilningsliste mulighed.

Trin 5: Indtast et navn til din nye afspilningsliste, og vælg derefter tryk på skab knap.

Du kan tilføje en sang til din afspilningsliste ved at søge efter sangen, trykke på ikonet med de tre prikker, der er til højre for sangen, og vælge Tilføj til Playlist valgmulighed, og vælg derefter den afspilningsliste, du lige har oprettet.

Mens din Spotify-musik er tilgængelig til at streame som standard, skal du måske på tur og vil gerne kunne lytte til din musik uden at bruge en masse data. Lær, hvordan du rydder noget plads på din iPhone, så du har plads til at downloade dine Spotify-afspilningslister, så du kan lytte til dem offline.