Sådan tilføjer du et spørgsmålstegn på hovedet eller et udråbstegn på en iPhone 7

Har nogen nogensinde sendt dig en e-mail eller en tekstbesked, der brugte et tegn, som du ikke vidste var tilgængeligt på iPhone? Der er en række forskellige måder, hvorpå du kan indsætte et af disse tegn i en note, tekstbesked eller e-mail, men nogle af dem kan tilføjes ved blot at bruge standardtastaturet, som din iPhone allerede har.

Et af de tegn, der er tilgængelige for dig med det engelske standardtastatur på iPhone, er spørgsmålstegnet på hovedet eller udråbstegn på hovedet. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvor du finder disse tegn, og hvordan du indsætter dem, hvis du gerne vil skrive en af ​​dem.

Sådan indsætter du et spørgsmålstegn på hovedet eller et udråbstegn i iOS 11

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.3. Ved at fuldføre disse trin vil du bruge iPhones standard engelske tastatur til at indsætte et spørgsmålstegn på hovedet eller et udråbstegn i noget, du skriver på enheden.

Trin 1: Åbn en app, der bruger iPhones standardtastatur, såsom Mail, Beskeder eller Noter.

Trin 2: Placer markøren på det punkt, hvor du vil tilføje det omvendte spørgsmålstegn eller udråbstegn.

Trin 3: Tryk på talknappen (123) i nederste venstre hjørne af tastaturet.

Trin 4: Tryk og hold på ? eller !, og vælg derefter den omvendte version af det pågældende tegn for at indsætte det i beskeden.

Bruger du disse symboler, fordi du skriver på et sprog, hvor der bruges meget? Find ud af, hvordan du tilføjer et tastatur på et andet sprog på din iPhone, hvis der er andre tegn fra et sprog, som du også gerne vil bruge.