Sådan opretter du en ny samling i iBooks på en iPhone

iBooks-appen på din iPhone er mere end blot et sted at organisere e-bøger, som du har købt fra din enhed. Det lader dig også gemme PDF'er samt nogle andre typer filer, og det kan være en bekvem måde at placere dine vigtige filer på et let tilgængeligt sted.

Men du kan opleve, at iBooks bliver svære at navigere, hvis du har mange filer i den, så du kan være interesseret i en måde at begynde at organisere dine filer på. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du opretter en ny samling i iBooks, så du kan flytte filer til den og gøre dem lettere at finde i fremtiden.

Sådan opretter du en ny samling i iPhone iBooks-appen

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.3. Denne guide vil vise dig, hvordan du opretter en ny samling i iBooks-appen på din iPhone. Når du har oprettet denne nye samling, vil du være i stand til at vælge og flytte dine eksisterende filer i iBooks til den nye samling, som du har oprettet. Hvis du har mange filer i denne app, så er oprettelse af nye samlinger en god måde at organisere disse filer på og gøre dem nemmere at finde.

Trin 1: Åbn iBooks app.

Trin 2: Tryk på Alle bøger rullemenuen øverst på skærmen.

Trin 3: Vælg Ny kollektion mulighed.

Trin 4: Indtast et navn til den nye samling, og tryk derefter på Færdig knappen for at oprette den.

Hvis du nu trykker på Vælg knappen i øverste højre hjørne af iBooks-appen, vil du være i stand til at vælge og flytte filer fra iBooks til den nye samling, som du har oprettet.

Dit iPhone-lager kan blive fyldt meget hurtigt fra en kombination eller apps, billeder, videoer og andre filer. Find ud af om nogle måder at frigøre denne lagerplads, hvis du støder på pladsproblemer, når du prøver at downloade nye filer til din enhed.