Sådan sletter du en Fandango-filmbillet fra en Apple Wallet

Apple Wallet-appen er et praktisk sted at opbevare ting som biografkort og flybilletter. Hvis du har tegnebogen aktiveret på låseskærmen, åbner du den blot, finder den genstand, du skal bruge, og præsenterer den, når det er nødvendigt.

Men efterhånden som du bruger Wallet mere og mere, vil den begynde at akkumulere en masse varer, hvoraf nogle ikke er vigtige, efter at de har tjent deres formål. Hvis du har mange ting i din tegnebog, som du ikke har brug for længere, så følg vores vejledning nedenfor for at se, hvordan du kan fjerne disse unødvendige genstande.

Sådan fjerner du en genstand fra din tegnebog på en iPhone

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.3. Denne guide antager, at du allerede har noget i din Apple Wallet, såsom en biografbillet eller et boardingkort, og at du vil slette det.

Trin 1: Åbn din Pung app.

Trin 2: Vælg det element, du vil slette fra tegnebogen.

Trin 3: Tryk på jeg knappen i nederste højre hjørne af elementet for at slette.

Trin 4: Vælg Fjern Pass mulighed.

Trin 5: Tryk på Fjerne knappen igen for at bekræfte, at du vil slette varen fra tegnebogen.

Wallet kan være noget, hvor du opbevarer en masse vigtige dokumenter, som du har brug for i løbet af dagen, og for nogle mennesker er det nyttigt at gøre tegnebogen så tilgængelig som muligt. Men du kan fjerne tegnebogen fra din iPhones låseskærm, hvis du opdager, at den åbner meget, når du ikke vil have den, eller hvis du er bekymret for, at disse oplysninger er for let tilgængelige.