Sådan tilføjes "Forstyr ikke under kørsel" til kontrolcenteret

Mange stater i USA har love, der forbyder folk at bruge deres telefoner, mens de kører. Men selvom du ikke bruger din telefon, kan du stadig modtage notifikationer, som du instinktivt kigger på, mens telefonen er i en kopholder eller på passagersædet.

Heldigvis er der en funktion på din iPhone kaldet "Forstyr ikke under kørslen", som automatisk vil slå dine meddelelser fra, hvis enheden registrerer, at du er i en bil. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du tilføjer en knap til kontrolcenteret, som du kan trykke på for hurtigt at aktivere denne indstilling til enhver tid.

Sådan sætter du en Forstyr ikke-genvej under kørsel på iPhone Control Center

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.3.2. Ved at følge trinene i denne vejledning vil du sætte en genvej på dit kontrolcenter, som aktiverer funktionen "Forstyr ikke under kørslen". Kontrolcenteret tilgås ved at stryge op fra bunden af ​​iPhone-skærmen.

Trin 1: Åbn Indstillinger menu.

Trin 2: Vælg Kontrolcenter mulighed.

Trin 3: Tryk på Tilpas kontroller knap.

Trin 4: Tryk på den lille grønne + ikonet til venstre for Forstyr ikke under kørsel.

Du kan derefter afslutte denne menu og derefter stryge op fra bunden af ​​skærmen. Du kan aktivere Forstyr ikke under kørsel fra denne skærm ved at trykke på bilikonet.

Hvis du vil deaktivere denne funktion, skal du blot vende tilbage til kontrolcenteret og trykke på knappen igen.

Forstyr ikke-funktionen er angivet med en halvmåne øverst på skærmen. Find ud af, hvorfor du muligvis ser en halvmåne ved siden af ​​en sms-samtale i din Beskeder-app, hvis du er forvirret over, hvorfor en enkelt samtale kan være i den tilstand.