Sådan aktiveres Bitmoji-tastaturet på en iPhone

Sidst opdateret: 16. april 2019

Vi har tidligere skrevet om at aktivere emoji-tastaturet på din iPhone, men denne artikel handler om at aktivere et lidt anderledes til Bitmoji-appen. Dette tastatur er en del af Bitmoji-appen og giver dig mulighed for nemt at sende Bitmojis gennem tekstbeskeder. Installationen og Bitmoji-oprettelsesprocessen vil bede dig om at aktivere tastaturet og give Bitmoji-tastaturet fuld adgang, men det er muligt at springe det over.

Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du finder Bitmoji-tastaturet og aktiverer det, hvis du senere beslutter dig for at bruge det. Bemærk, at Bitmoji-tastaturet er en tredjepartsapp, så det skal downloades og installeres, før du kan følge trinene i denne vejledning for at aktivere det.

Sådan tilføjes Bitmoji-tastatur på iPhone

  1. Åben Indstillinger.
  2. Vælge Generel.
  3. Røre ved Tastatur.
  4. Vælg Tastaturer.
  5. Tryk på Tilføj nyt tastatur.
  6. Vælge Bitmoji.
  7. Røre ved Bitmoji.
  8. Tænde for Tillad fuld adgang.
  9. Tryk på Give lov til.

For yderligere information, herunder billeder for hvert af trinene, fortsæt til afsnittet nedenfor.

Sådan tilføjer du Bitmoji-tastaturet i iOS 9 og giver Bitmoji-tastaturet fuld adgang

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 i iOS 9.3. Denne artikel antager, at du allerede har installeret Bitmoji-appen. Hvis ikke, kan du følge trinene i denne artikel for at installere en app på din enhed. Bemærk, at du bliver nødt til at erstatte forekomsterne af "Sling TV" i denne artikel med "Bitmoji".

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og tryk på Generel mulighed.

Trin 3: Rul ned og tryk på Tastatur mulighed.

Trin 4: Tryk på Tastaturer knappen øverst på skærmen. Bemærk, at hvis du kun har ét tastatur installeret på din iPhone, springes dette trin over.

Trin 5: Tryk på Tilføj nyt tastatur knap.

Trin 6: Tryk på Bitmoji mulighed.

Trin 7: Tryk på Bitmoji mulighed igen.

Trin 8: Tryk på Tillad fuld adgang knappen, og tryk derefter på Give lov til knappen igen for at bekræfte.

Nu hvor du har givet Bitmoji-tastaturet fuld adgang, vil du være i stand til at indsætte Bitmoji direkte i en tekstmeddelelse fra Bitmoji-tastaturet.

Resumé – Sådan giver du Bitmoji-tastaturet fuld adgang

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg Generel mulighed.
  3. Tryk på Tastatur mulighed.
  4. Tryk på Tastaturer knap.
  5. Tryk på Tilføj nyt tastatur.
  6. Vælg Bitmoji.
  7. Tryk på Bitmoji mulighed på listen over installerede tastaturer.
  8. Tryk på knappen til højre for Tillad fuld adgang.
  9. Vælg Give lov til.

Nu hvor du har tilføjet Bitmoji-tastaturet på din iPhone, kan du begynde at bruge det til at inkludere disse Bitmoji i dine tekstbeskeder.

For at bruge Bitmoji-tastaturet skal du blot åbne Beskeder-appen, vælge en samtale, trykke inde i beskedfeltet, trykke på globusikonet, indtil du kommer til Bitmoji-tastaturet, og derefter begynde at tilføje dem til din besked. Det lyder måske som lidt af en proces, men det er faktisk ret hurtigt, når du først begynder at bruge det.

Hvis du senere beslutter, at du ikke længere ønsker at bruge Bitmoji-tastaturet, så kan du læse denne artikel for at lære, hvordan du sletter tastaturet. Selve appen kan slettes ved at trykke og holde på Bitmoji-appikonet og derefter trykke på x-knappen.