Sådan ændres navnet på et Amazon Cloud Cam på en iPhone

Der er mange forskellige muligheder for et Wi-Fi-kamera, som du kan sætte i dit hjem, inklusive et fra Amazon kaldet et Cloud Cam. Denne enhed giver dig mulighed for at se streaming video fra kameraet, optage bevægelser og justere en række forskellige indstillinger, så du kan skabe det optagemiljø, du har brug for.

De fleste af Cloud Cams indstillinger kan justeres via en app på din iPhone. Denne app kan meget, og den kan endda konfigureres til at administrere flere Amazon-kameraer på én gang. Men når du begynder at tilføje flere og flere kameraer, bliver det vigtigt at mærke dem, så du nemt kan skifte mellem de rigtige kameraer. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du ændrer navnet på et kamera i iPhones Cloud Cam-app.

Sådan omdøbes et Amazon Cloud Cam gennem iPhone-appen

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 12.2. Denne vejledning antager, at du har downloadet og konfigureret Cloud Cam-appen på din iPhone.

Trin 1: Åbn Cloud Cam app.

Trin 2: Tryk på menuknappen (den med tre linjer) øverst til venstre på skærmen.

Trin 3: Vælg det kamera, du ønsker at omdøbe. Dette vil gøre det til det aktive kamera i appen.

Trin 4: Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre på skærmen.

Trin 5: Vælg Rediger navn mulighed under det aktuelle kameranavn.

Trin 6: Tryk på cirklen til venstre for det navn, du vil tildele. Du kan også vælge Brugerdefineret navn mulighed nederst i menuen og tildel dit eget navn, hvis det, du ønsker, ikke er på listen. Når du er færdig, skal du trykke på Gemme knap.

Løber du tør for plads på din iPhone? Find ud af, hvordan du rydder plads på enheden ved at slette forskellige filer og apps, som du ikke længere har brug for.