Sådan slukker du bag teksterne på Spotify iPhone-appen

Musikstreamingtjenesten Spotify har apps, der giver dig mulighed for at lytte til musik på din iPhone, computer og flere andre typer enheder. Tjenesten har eksisteret i flere år og er konsekvent blevet opgraderet og forbedret. En del af disse ændringer involverer tilføjelsen af ​​nye funktioner, herunder en kaldet "Bag teksterne." Dette er en funktion, der vises på skærmen "Afspiller nu", mens en sang afspilles fra en af ​​dine afspilningslister, og som giver oplysninger om sangen og kunstneren.

Du foretrækker dog måske ikke at bruge denne funktion, hvilket kan få dig til at lede efter en måde at deaktivere den på. Vores guide nedenfor viser dig, hvor du kan finde denne indstilling, så du kan deaktivere Behind the Lyrics på din iPhones Spotify-app.

Sådan stopper du "Behind the Lyrics" i Spotify

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.2.1. Når du har gennemført trinene i denne artikel, vil funktionen "Bag teksterne" i Spotify-appen på din iPhone ikke længere ske. Du kan slå denne indstilling til eller fra, når du vil, hvis du senere beslutter dig for at have den aktiv.

Trin 1: Åbn Spotify app.

Trin 2: Tryk på Mit bibliotek fanen i nederste højre hjørne af skærmen.

Trin 3: Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 4: Vælg Afspilning mulighed.

Trin 6: Tryk på knappen til højre for Bag sangteksten for at slukke den. Indstillingen er slået fra, når knappen er i venstre position, og der er ingen grøn skygge omkring den.

Bruger du også Spotify-appen på din Windows-computer, men du vil gerne have, at den stopper automatisk, når du starter din computer? Lær, hvordan du forhindrer Spotify i at åbne automatisk ved at justere en indstilling i applikationen.