Sådan fjerner du fremhævning i Word 2010

Når du samarbejder om et Word-dokument med en gruppe mennesker, er der flere forskellige metoder, som ofte bruges til at henlede opmærksomheden på en bestemt del af dokumentet. En mulighed er at tilføje kommentarer til dokumentet, mens en anden er at fremhæve ord eller dele af dokumentet, som måske skal ændres.

Men når du først har foretaget de anbefalede ændringer i dokumentet, er det ikke længere nødvendigt at fremhæve teksten, men den forbliver stadig. Dette kan få dokumentet til at se rodet og uprofessionelt ud. Heldigvis er det en kort proces at fjerne markeringen fra tekst i dit dokument ved at følge vores korte guide nedenfor.

Ryd fremhævning fra tekst i Word 2010

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du fjerner fremhævelse fra et bestemt ord. Hvis du ønsker at fjerne al fremhævning fra et dokument, kan du markere hele dokumentet ved at klikke et sted inde i dokumentet og derefter trykke på Ctrl + A på dit tastatur.

Trin 1: Åbn dokumentet, der indeholder fremhævelse i Word 2010.

Trin 2: Vælg det eller de ord, som du vil fjerne markeringen fra. Som tidligere nævnt kan du vælge hele dokumentet ved at trykke på Ctrl + A på dit tastatur.

Trin 3: Klik på Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på pilen til højre for Tekstfremhævningsfarve knappen, og klik derefter på Ingen farve mulighed.

Hvis du har fulgt disse trin, og fremhævningen stadig forbliver, kan du faktisk have sat skygge på din tekst i stedet for. Du kan fjerne skygge ved at klikke på pilen til højre for Skygge knappen, og vælg derefter Ingen farve mulighed.

Har du brug for at dele et dokument med andre mennesker, men kan du ikke lide, hvordan Word understreger forkert stavede ord? Lær hvordan du fjerner den røde understregning ved at følge et par enkle trin.