Sådan holder du tastaturbaggrundsbelysningen tændt i længere tid på en Mac

Tastaturets baggrundsbelysning på din MacBook gør det meget nemmere at skrive i mørke eller i omgivelser med svagt lys. Det kan dog dræne batteriet lidt, så du kan beslutte dig for, at du gerne vil have den baggrundslys slukket, hvis du ikke har brugt computeren i et stykke tid.

Tip: Fjernelse af unødvendige filer fra din Mac kan være en fantastisk måde at rydde op på lagerplads.

Heldigvis er dette en indstilling, du kan aktivere, og du kan angive den periode med inaktivitet, hvorefter du ønsker, at tastaturets baggrundslys skal slukke. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvor du kan finde og tilpasse denne indstilling.

MacBook Air – Hold tastaturbaggrundsbelysningen tændt i længere tid

Trinnene i denne artikel blev udført på en MacBook Air i macOS High Sierra. Når du har gennemført trinene i denne artikel, vil dit tastaturbaggrundsbelysning forblive tændt i en længere periode i perioder med inaktivitet. Du vil være i stand til at indstille, hvor lang tid den skal vente, før baggrundslyset slukkes.

Trin 1: Åbn Systempræferencer.

Trin 2: Vælg Tastatur mulighed.

Trin 3: Marker afkrydsningsfeltet til venstre for Sluk tastaturets baggrundsbelysning efter, klik derefter på rullemenuen og vælg den periode med inaktivitet, hvorefter du ønsker, at dit tastaturs baggrundsbelysning skal slukke.

Bliver din skærm dæmpet, når computeren er på batteri? Find ud af, hvordan du ændrer denne indstilling og holder din skærm lysere, når den ikke er tilsluttet din oplader.