Sådan sender du et Word 2013-dokument som brødteksten i en e-mail i Outlook 2013

Microsoft Office-produkter, såsom Word og Outlook, er ofte kompatible med hinanden til opgaver, hvor deres funktionalitet overlapper hinanden. For eksempel kan du være nødt til at sende en e-mail, der kommer til at kræve en masse formatering, men du kan være utilpas med at gøre det i Outlook.

Heldigvis har Outlook 2013 et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at indsætte bestemte typer filer direkte i e-mail-beskeder, som du er ved at sende. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du indsætter indholdet af et Word-dokument som brødteksten i en Outlook-e-mail-meddelelse, som du derefter kan sende til e-mail-modtagere.

Indsættelse af et Word-dokument som tekst i en Outlook 2013-e-mail

Trinene i denne artikel vil indsætte indholdet af et Word-dokument som tekst i en e-mail. Disse trin forudsætter, at du allerede har et Word-dokument, som du gerne vil bruge som brødteksten i din e-mail.

Trin 1: Åbn Outlook 2013.

Trin 2: Klik på ny email knap i venstre side af båndet.

Trin 3: Klik inde i brødteksten af ​​den nye e-mail, og klik derefter på Vedhæft fil knap.

Trin 4: Gå til det Word-dokument, du ønsker at bruge som brødteksten i din e-mail, og klik derefter på det én gang for at vælge det.

Trin 5: Klik på den lille pil ned til højre for Indsæt knappen, og klik derefter på Indsæt som tekst mulighed.

Du kan derefter gå tilbage og tilføje e-mail-adresserne og emnet for e-mailen, før du sender den.

Hvis du har en HTML-fil, som du gerne vil sende som en e-mail, så kan du læse denne artikel – //www.solveyourtech.com/send-html-email-outlook-2013/ for at lære, hvordan du bruger en meget lignende metode for også at sende den fil.

Se også

  • Sådan deaktiveres arbejde offline i Outlook
  • Sådan slår du igennem i Outlook
  • Sådan opretter du et Vcard i Outlook
  • Sådan får du vist listen over blokerede afsendere i Outlook
  • Sådan konfigurerer du Gmail i Outlook