Sådan sender du hurtigt et link fra Chrome iPhone 5-appen

Deling af information, uanset hvordan du vælger at gøre det, er ved at blive en vigtig del af at navigere på internettet. Uanset om du retweeter noget, du har fundet på Twitter eller synes godt om noget på Facebook, gør de sociale signaler, vi skaber, det meget enkelt at fortælle andre om ting, som vi kan lide eller har fundet interessante. Men nogle gange vil du dele en webside eller artikel med en bestemt person eller en lille gruppe mennesker, og du vil gerne gøre det via e-mail. Selvom du altid har haft mulighed for at kopiere og indsætte linket på din iPhone, er der en meget nemmere måde at sende et link til en side på, som du ser i Google Chrome iPhone 5-browserappen.

Deling af et link i Chrome via e-mail

Når du vælger at e-maile et link fra Chrome-appen, kommer du til at bruge standard-e-mail-kontoen, der er indstillet på din iPhone 5. Hvis den aktuelle standard ikke er den konto, du vil bruge, kan du følge instruktionerne i denne artikel for at lære, hvordan du ændrer standard-e-mail-kontoen på din iPhone 5. Omvendt kan du også ændre Fra-adressen på en e-mail pr. e-mail-basis ved at trykke på Fra feltet, når det nye beskedvindue åbner, og vælg derefter den ønskede konto.

Bemærk, at denne vejledning forudsætter, at du allerede har konfigureret en e-mail-konto på din iPhone. Hvis du ikke har det, kan du trykke på Mail-ikonet og fortsætte med trinene på skærmen for at oprette en e-mail-konto på din enhed.

Trin 1: Åbn Chrome app på din iPhone.

Trin 2: Naviger til den webside, du vil sende en e-mail til nogen.

Trin 3: Tryk på Indstillinger ikon med de tre vandrette linjer, placeret lige til højre for adresselinjen øverst på skærmen.

Trin 4: Tryk på Del valgmulighed i denne menu.

Trin 5: Tryk på Post mulighed.

Trin 6: Indtast e-mailadressen på den person, som du vil sende et link til siden. Bemærk, at feltet Emne er udfyldt med titlen på websiden, og linket til siden indsættes i e-mailens brødtekst. Hvis du vil indtaste yderligere oplysninger i e-mailen, kan du trykke i brødtekstområdet i e-mailen og indtaste disse oplysninger.

Trin 7: Når e-mailen er afsluttet, kan du trykke på Sende knappen i øverste højre hjørne af skærmen. Når du har sendt beskeden, vil du blive returneret til den side i Chrome-appen.