Hvordan ændrer du dit computernavn i Windows 7

Der er to primære måder, hvorpå Windows 7 identificerer din computer. Den første er gennem et brugernavn, som du logger ind på, når du starter computeren, og den anden er gennem et navn, der blev tildelt computeren, da Windows 7 oprindeligt blev konfigureret. Uanset hvilken bruger, der i øjeblikket er logget ind på Windows 7, forbliver computernavnet det samme. Men dette kan være et problem, hvis computeren er blevet videregivet til en anden person, eller hvis du har flere computere på det samme netværk med det samme computernavn. Heldigvis er dette en indstilling, der nemt kan justeres, og du kan indstille dit Windows 7-computernavn til, hvad du vil.

Har du overvejet at opgradere til Windows 8? Tjek priser og information på Amazon.

Se og skift Windows 7-computernavnet

Som standard vil Windows 7 tildele et navn til din computer baseret på det brugernavn, du har indtastet. For eksempel er mine Windows 7-brugernavne typisk noget som Matt-PC. Men når jeg har en bærbar og stationær computer tilsluttet mit netværk, som begge bærer det navn, kan det være forvirrende at prøve at finde en fil eller ressource på en computer, når jeg ikke kan identificere den korrekt. Så du kan følge trinene nedenfor for at lære, hvordan du ændrer dit Windows 7-computernavn.

Trin 1: Klik på Start knappen i nederste venstre hjørne af skærmen.

Klik på knappen Start

Trin 2: Højreklik på Computer mulighed, og klik derefter Ejendomme.

Højreklik på indstillingen Computer

Trin 3: Rul ned til Computernavn, domæne og arbejdsgruppeindstillinger sektionen, og klik derefter på Ændre indstillinger link til højre for dit nuværende computernavn.

Klik på linket Skift indstillinger

Trin 4: Klik på Lave om knappen i bunden af Computernavn fanen.

Klik på knappen Skift

Trin 5: Klik inde i Computernavn felt og slet det eksisterende navn, og indtast derefter det nye navn.

Slet det gamle navn og indtast det nye navn

Trin 6: Klik på Okay knappen nederst i vinduet for at anvende ændringen.

Hvis du har flere computere på dit netværk, som alle har brug for Microsoft Office, kan du overveje at købe et Office 2013-abonnement. Det giver dig alle de Microsoft Office-programmer, du muligvis har brug for, plus det giver dig mulighed for at installere Office 2013 på op til 5 computere for én pris.

Du kan læse mere om fordelene ved et Office 2013-abonnement her.