Sådan fjerner du et sideskift i Google Docs

Dokumenter, som du opretter eller redigerer i tekstbehandlingsprogrammer som Microsoft Word eller Google Docs, har ofte brug for nogle tilpassede mellemrum. Du kan gøre dette ved at trykke på Enter-tasten en masse gange, eller ved at bruge en af ​​flere typer pauser. Men hvis du har tilføjet en pause til et dokument, som du ikke har brug for (ved at bruge trinene i denne artikel), så undrer du dig måske over, hvordan du sletter et sideskift i Google Docs.

Hvis du nogensinde har haft brug for at afslutte en side i et dokument, før det var fyldt med indhold, så har du måske prøvet et par forskellige ting.

Den første løsning, som mange dokumentskabere vil bruge, er blot at trykke på Enter-tasten en masse gange og fortsætte med at tilføje nye linjer, indtil de når næste side.

Den anden løsning er at indsætte et sideskift, som afslutter den side, hvor skiftet er indsat og starter et nyt automatisk.

Du kan tilføje et sideskift i Google Docs ved at gå til Indsæt > Break > Sideskift.

Men der er ingen lignende mulighed for at fjerne et sideskift, og bruddet er ikke angivet af noget på siden, hvilket betyder, at du ikke bare kan vælge det og fjerne det.

Heldigvis kan du dog fjerne et sideskift i Google Docs ved at følge nedenstående trin.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan sletter du et sideskift i Google Docs 2 Sådan sletter du et sideskift i Google Docs (vejledning med billeder) 3 Flere oplysninger om, hvordan du sletter et sideskift i Google Docs 4 Se også

Sådan sletter du et sideskift i Google Docs

  1. Åbn dit dokument.
  2. Sæt markøren i begyndelsen af ​​den første linje under sideskiftet.
  3. Tryk på Backspace nøgle.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om sletning af et sideskift i Google Docs, herunder billeder af disse trin.

Sådan sletter du et sideskift i Google Docs (vejledning med billeder)

Trinnene i denne artikel blev udført i Google Chrome-webbrowseren på skrivebordet, men vil også fungere i andre desktopbrowsere.

Trin 1: Log ind på Google Drev, og åbn dokumentet med det sideskift, du ønsker at fjerne.

Trin 2: Placer din markør i starten af ​​den første linje på den nye side efter sideskiftet.

Trin 3: Tryk på Backspace tasten på dit tastatur for at fjerne sideskiftet.

Indholdet, der tidligere var på den nye side, skulle nu være direkte efter indholdet, der gik forud for sideskiftet.

Flere oplysninger om, hvordan du sletter et sideskift i Google Docs

Bemærk, at du muligvis skal trykke på tilbagetasten flere gange afhængigt af hvor meget plads der er mellem sideskiftet og indholdet på den nye side. Derudover, efter at have slettet sideskiftet, skal du muligvis trykke på Gå ind tast et par gange, indtil dit dokumentlayout er korrekt.

Desværre er der ikke en hurtig måde at slette flere sideskift i Google Docs. Du bliver nødt til at gå igennem manuelt med processen ovenfor og fjerne hvert enkelt sideskift ved hjælp af disse trin.

Denne artikel er beregnet til at slette manuelle sideskift. Hvis et sideskift opstår naturligt, fordi siden er fuld af indhold, er der den eneste måde at ændre det på ved at justere margenerne på siden.

Du kan justere margener i Google Docs ved at gå til Filer > Sideopsætning og ændre margenværdierne der, eller ved at klikke og trække i margenikonerne, der vises i linealerne øverst og til venstre på skærmen.

Se også

  • Sådan ændres margener i Google Docs
  • Sådan tilføjer du gennemstregning i Google Docs
  • Sådan tilføjer du en række til en tabel i Google Docs
  • Sådan indsætter du en vandret linje i Google Docs
  • Sådan skifter du til liggende retning i Google Docs